Redmummy.com
#219

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • 11th...

    redmummy.com 06 Nov '17, 12am

    Must record kat sini, my 11th year jadi Champion for Chess in Ladies Category. Well technicallynya this year buat 2 kali chess tournament coz awal tahun aritu was for last year’s one so speed up dapatlah buat this year punya tournament this year before the year end. but memacam tahun ...

  • Green Caftan…

    Green Caftan...

    redmummy.com 01 Nov '17, 12am

    Biasanya kalau lelabuh gini tak nak potong bawah or claim, aku pakai dalam rumah jer bila ada orang datang…takkan bawak keluar rumahlah. Unless kuor umah pakai 10inchi nya heels. Bought kat Ampang Park, RM100 – no red colour. last kopek.

  • Post terbaru di

    Super lazy Monday....

    redmummy.com 30 Oct '17, 12am

    Super lazy Monday…. 2 Birthdays! Cats Expo… Lyn Yusuf’s wedding…yes, her wedding, finally!! The swatches and the purse… The Melaka… Maybelline Matte Metallics… The Valiram Sale… The Tefal set… My new Dior… Zeeshan and Abang’s Bike…

  • 2 Birthdays!

    2 Birthdays!

    redmummy.com 23 Oct '17, 12am

    October is always a month of 2 important birthdays. One is for the husband and one if for our eldest son. So sembang hadiah segala, semua dah keluar cite lam blog, to recall: bapaknya dapat skuter sebijik and anak bujang dapat road bike sebijik, both in red colours. Of cos le takkan a...

  • VA

    redmummy.com 03 Jul '17, 1pm

    Well, cuti raya dah abis, yes true. but memacam lah jadi hal nak2 masuk kerja. Big case one was our stupid tenant, back to Sudan for good but but but they left ngan rumah yang macam reban ayam, kapal karam and segala mala sampah sarap furniture etcs. we had to spent a lot on that, for...

  • The swatches and the purse…

    swatches and the purse...

    redmummy.com 11 Oct '17, 12am

    move on pulak tengok the purses. Aku ni dah berbulan bulan bulan makan tahun nakkan new purse. Kisahnya masa puasa arituh dalam hujan lebat pi bazar ramadhan (it was first ramadhan kena pi bazar), tak bawak payung hapa dengan tangah penuh barang hamik kena hujan lebat, my Chanel purse...

  • Sea Games 2017

    Sea Games 2017

    redmummy.com 28 Aug '17, 12am

    These are among the Sea Games tickets yang ai dapat from the sponsor. But sebenarnya, ada berpuluh2 lagi tickets lain yang akak dapat also for other games, but ai tak pergi tengok (specially yang bukan during school holidays/weekends), tu memang gave away. Because semua tickets ni dap...

  • The Melaka…

    Melaka...

    redmummy.com 09 Oct '17, 12am

    Last month, kami buat day trip ke Melaka. By noon baru gerak, singgah Seremban tapau A&W dan half way aku took over drive coz laki was sooooooooooo sleepy kes tak cukup tidur sangatkan. Terus ke rumah my Arwah Uncle. He passed away 2 hari sebelumnya but tak dapat nak visit coz of work...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts