Redmummy.com
#84

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • New journey for our daughter...

    redmummy.com 22 Feb '17, 12am

    Though she s in aliran agama, tapi she is still taking extra class di sekolahnya ni untuk her Mandarin. Itupun aku tak habis lagi discuss ngan 2 teachers dia, coz the clashes of the subjetcs. Asalnya dah molek, cantik jer, boleh attend one session pastuh sekolah pi tukar pulak new tim...

  • Gadget is killing us slowly…

    Gadget is killing us slowly...

    redmummy.com 20 Feb '17, 12am

    One day, I was at the saloon. Dari balikan cermin, i tengok ada 3 beranak masuk saloon. Macam mamak2 or Bangla tapi terer cakap Melayu. Si anak umur dalam 5,6 tahun. Si bapak sejak dari luar saloon, sampai masuk, tangan dan mata tak berhenti dari smart phone di tangan. Takde sekalipun...

  • A bit down…

    A bit down...

    redmummy.com 15 Feb '17, 12am

    Feb 15 2017 Wednesday, 8:00 am A bit down… this is an old photo, masa raya cina arituh. The top yang ai bought from Beijing. this week, akak agak merundum sket lah, ai takde mood sangat nak bergebang dalam nih. So bagi akak take a break kejaplah yeah…will be right back. For daily or l...

  • Festival Catur Putrajaya, my first tournament for 2017.

    Festival Catur Putrajaya, my first tournament for 2017.

    redmummy.com 13 Feb '17, 12am

    Festival Catur Putrajaya, my first tournament for 2017. This entry is about Chess, my fav game ever. Aku boleh put aside any entries, but when comes to chess. cannot wait wait one hahahaha….. so ai registered myself and husband for this event. Memang dah tutup registration pun (coz ak...

  • Pink for Chanel and Prada…

    Pink for Chanel and Prada...

    redmummy.com 08 Feb '17, 12am

    http://redmummy.com/2017/01/16/need-this-litter-box/ Perkara di atas adalah dirujuk macam tulis gomen tak? baru ni aku kena antau email formal kat gomen, homenghaih, terkial2. Nak guna tindakbalas ke, maklumbalas ke, or camne ke word yang sesuai. ….last2 aku tulis, semoga mendapat bal...

  • Happy 43rd Birthday RD!: Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married t...

    Happy 43rd Birthday RD!

    redmummy.com 18 Oct '16, 4pm

    Oct 19 2016 Wednesday, 12:01 am Happy 43rd Birthday RD! Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married to a husband as handsome as you, because when other women drool at you (SOME MORE WITH YOUR NEW RED CAR) but you ve got a beautiful wife and 3 lov...

  • Rose Gold of iPhone7!: i spent my 2 days at the UTC Pudu, last weekend baru nih with the Red Family. and no...

    Rose Gold of iPhone7!

    redmummy.com 17 Oct '16, 1am

    i spent my 2 days at the UTC Pudu, last weekend baru nih with the Red Family. and not just me but all of us memang sangat super tired penat capek die die hoiii…..specially on that particular Sunday, 10 hours kau! Jadi ai have to make this entry so short, i got a new iPhone7 already, y...

  • Like a single father’s trip… https://t.co/dtahOE4hi5

    Like a single father's trip...

    redmummy.com 06 Feb '17, 12am

    Berjalan2 merata jugak, but kerja rumah kena settled sama gak lah. So ini antara kerja rumah yang abang buat, kakak pun ada jobs dia gak. I thankful anak2 dah tau buat kerja memasing, tak menyesallah dari kecik aku ajar depa pandai buat kerja rumah walaupun kita ada maids (dan of cos ...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts