Redmummy.com
#82

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • The height…: our first boy, is so big boy already. Everyday sebagai anak lelaki, he lah the leader of the hou...

    height...

    redmummy.com 04 May '16, 12am

    our first boy, is so big boy already. Everyday sebagai anak lelaki, he lah the leader of the house bila makpaknya bekerja. He settled kan semua kerja rumah, baru dia uruskan diri sendiri. Termasuk kebajikan kucing2nya. I m so in love with this young boy, he s our pillar. and now, dah ...

  • Mirror mirror

    redmummy.com 03 May '16, 12am

    so everybody knows my perangai yang make up dalam kereta ler kan, specially pepagi pi kerja tu, berbelas2 tahun. Jadi kali ni upgrade lagi isi make up dalam kereta tu, for weekdays memang jangan harap le sesapa boleh dok sebelah driver seat, itu memang penuh dengan make up aku jer. Ba...

  • Loving the reds…: the boys did the punggah memunggah, redesign back the living and dining halls, ikut selera...

    Loving the reds...

    redmummy.com 22 Apr '16, 12am

    the boys did the punggah memunggah, redesign back the living and dining halls, ikut selera tekak mak ekau. Yang kecil tu hanya sebagai penyibuk sajor. Aku kan manjang je nak tukar itu ini bagai, so kena le pujuk2 dulu bagai, kepalanya si bapak so bila apaknya dah ok baru le abang ikut...

  • Satu hari dalam hidup Redmummy!: Rutin harian Akak rasanya lebih kurang sama kot dengan korang semua. Yang be...

    Satu hari dalam hidup Redmummy!

    redmummy.com 29 Apr '16, 1am

    Satu hari dalam hidup Redmummy! Rutin harian Akak rasanya lebih kurang sama kot dengan korang semua. Yang beza maybe cuma Akak kerja 8-6, kemudian balik rumah pikul tanggungjawab sebagai isteri dan ibu kepada 3 anak. So kat rumah memang bermacam-macam kerja lepas-satu-satu kena siapka...

  • Perginya QuPuteh and the new Kathy…: RIP QuPuteh. He s gone. Petang Jumaat lepas Asar lepas 22 April 2016, te...

    Perginya QuPuteh and the new Kathy...

    redmummy.com 27 Apr '16, 12am

    RIP QuPuteh. He s gone. Petang Jumaat lepas Asar lepas 22 April 2016, telah pergi dan matinya seekor QuPuteh. To recall sejarahnya, QuPuteh datang Red House sehari 2 selepas Aminah datang dan depa ‘berjimak. Sejak itu QuPuteh pun jadi penghuni tetap dan kami anak beranak bela keduanya...

  • Sepetang Bersama Bloggers 2016

    redmummy.com 26 Apr '16, 12am

    make up yang totally done dalam kereta, we were sooooooooooooooooo late for the SBB event. kami kan pagi tu dah ada Zeeshan’s sukan. Itupun aku macam ada rasa longlai jer nak pergi (it s not about that we have paid but kami menghormati Abang Haji Denaihati, orangnya baik) so kerna itu...

  • Lancar dan Selesa dengan Jetta!

    redmummy.com 25 Apr '16, 1am

    Ditambah pula armrest dan tempat duduk hadapan yang boleh diadjust tinggi rendahnya so Akak yang kecil molek ni makin selesa la bila nak memandu Jetta ni. Leather gearshift knob yang looks really sporty menjadikan hiasan dalamannya menarik. Juga dengan adanya ‘Climatronic’ air conditi...

  • Petua tercekik tulang…: This was last month, di Temerloh, Red Family and my parents for a short break di Bukit...

    Petua tercekik tulang...

    redmummy.com 12 Apr '16, 12am

    This was last month, di Temerloh, Red Family and my parents for a short break di Bukit Gambang. Ini kakak sudah makan tercekik itu tulang ikan loh. Remember aku pun pernah kena gak dulu (first time was kat Chiangmai/Chiangrai), dah macam tak cukup napas je bila tulang tu dok kat tekak...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts