Redmummy.com
#218

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • 19th January the 17th Anniversary…

    19th January the 17th Anniversary...

    redmummy.com 19 Jan '18, 7am

    19th January the 17th Anniversary… this was our old car, yg benaunya keter aku. Pastu we bought another car, pastuh another car. pun keter ni tetap ada, dah habis bayar bertahun2, sayang nak jual coz tak banyak ragam. But bila ai had an issue with my red bimmer (aku kan pendek, bertah...

  • Zeeshan - the 6yo and the new school...and the Chess!

    redmummy.com 04 Jan '18, 12am

    Untuk pertama kalinya jugak, masa cuti sekolah baru nih, Zeeshan entered his first ever chess tournament kat Pusat Belia Antarabangsa. Sama dengan bapak, abang and his cousin gak. So 4 of them dari pagi dah bertangga kat sana for 7 rounds of tournaments. Aku tak join kali ni coz memik...

  • Ferragamo the no 4…

    Ferragamo the no 4...

    redmummy.com 08 Jan '18, 12am

    For their grooming, once a month ai memang engage sorang guy ni untuk mandikan depa berempat, bersihkan telinga potong kuku (dalam igstories usually kuor video on their grooming) Harga untuk grooming pun reasonable adik tu charge some more dia buat dengan penuh loving caring and tak k...

  • 6x Mata Ganjaran di PETRONAS!

    6x Mata Ganjaran di PETRONAS!

    redmummy.com 10 Jan '18, 2pm

    Jan 10 2018 Wednesday, 10:40 pm 6x Mata Ganjaran di PETRONAS! . . Zeeshan memang pantang kalau daddy dia pergi isi minyak, sure dia nak ikut sama. Sebabnya kat kedai Mesra ni bukan sahaja bermacam-macam benda ada, even kids’ favorites and toys pun ada sama, itu yang dia suka sangat ik...

  • Shae for Jalan Ampas Saloma PRamlee...

    redmummy.com 18 Dec '17, 12am

    Shae for Jalan Ampas Saloma PRamlee… Terima kasih sekali lagi for the best makeup artist, Shae, untuk top to toe. She did the make up and hair for me, not just that, dia pilihkan kainbaju untuk aku pakai nih, coz for the first time i was totally blank tak tau nak pakai apa for the the...

  • Zeeshan's Graduation Day...

    redmummy.com 05 Dec '17, 12pm

    ha ah, grad from his kindly. Now that he left the place, bolehlah bilang, he was studied kat Brainy Bunch Bandar Sri Permaisuri. 3 years, since he was 4 years old. Dulu masa 4 taun tuh, half day jer lah, half day lagi amik bawak balik but sejak 5 taun and this year memang full day, pa...

  • 72 for Mak Ajah…

    72 for Mak Ajah...

    redmummy.com 22 Nov '17, 12am

    22 November. Mak is turning 72 years old today. Mak Ajah, ramai orang kenal my mom, sampai ke Mekahpun ada readers yang kenal Mak Ajah kat sana. But sejak awal tahun nih, untuk tahun pertama kalinya gak Mak tak dapat ke Mekah coz of her kesihatan yang semakin merosot. I takde latest t...

  • One of the days…

    One of the days...

    redmummy.com 20 Nov '17, 12am

    at one of the events, for my Scotts ads but venue was at Kidzania. Lepas seminggu tuh aku dapat lagi invite for another event pun kat Kidzania which I had to decline, tak sangguplah 2 weeks in a row dok dalam nih. Bebudak memang la seronok, parents leh kedaung beku wpun ada parent’s l...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts