Redmummy.com
#110

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • Leaving Beijing, Yey!!

    Leaving Beijing, Yey!!

    redmummy.com 09 Dec '16, 12am

    last day, muka ada senyum le sikit kan kawan aku nih, kalau hari2 biasa asyik le nak buat muka bila orang suh pose…. kita kembali jalan pulak ke looker looker. Ini tempat semalamnya yang we shopped FM bagai tuh lah. coz smlm tangan dah penuh jadi tak boleh nak explore the malls sangat...

  • Hari ler paling sejuk lahai…

    Hari ler paling sejuk lahai...

    redmummy.com 07 Dec '16, 12am

    It s a Windows Live Writer. Sebelum hantar gambar ke blog, akak tempek kat WLW dulu and pastuh send to bloglah, been using that service for so many years. Jadi baru ni akak ada beli laptop baru, so the Windows 10 dengan WLW macam tak matchy (that seems the problem lah), so all my phot...

  • Day 3 in Beijing…

    Day 3 in Beijing...

    redmummy.com 05 Dec '16, 12am

    pompuan nih dok attend us, tapi sibuknya dia aku nak bergambar ngan kawan aku, dia pun laju datang menebeng nak gak masuk sama. hish…pastuh memula ke main smile smile, kalau kita letak harga kita, yang dia rasa mencekik dia, mula ler memarah, but pastuh bila kita blah, dia panggil bal...

  • Happy 43rd Birthday RD!: Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married t...

    Happy 43rd Birthday RD!

    redmummy.com 18 Oct '16, 4pm

    Oct 19 2016 Wednesday, 12:01 am Happy 43rd Birthday RD! Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married to a husband as handsome as you, because when other women drool at you (SOME MORE WITH YOUR NEW RED CAR) but you ve got a beautiful wife and 3 lov...

  • Rose Gold of iPhone7!: i spent my 2 days at the UTC Pudu, last weekend baru nih with the Red Family. and no...

    Rose Gold of iPhone7!

    redmummy.com 17 Oct '16, 1am

    i spent my 2 days at the UTC Pudu, last weekend baru nih with the Red Family. and not just me but all of us memang sangat super tired penat capek die die hoiii…..specially on that particular Sunday, 10 hours kau! Jadi ai have to make this entry so short, i got a new iPhone7 already, y...

  • Florentia Village, Wuqing, Tianjin Part 2

    Florentia Village, Wuqing, Tianjin Part 2

    redmummy.com 01 Dec '16, 12am

    Florentia Village, Wuqing, Tianjin Part 2 some of the photos dalam ni kena kekecik sizenya coz i have issue ngan WLW. semalaman aritu aku ngadap benda ni je, siap compared 2 laptops kenapa ke masalahnya gambar jadi pepecahlah, tak auto rotating bagai. So pasalnya gambar sini ada yg ke...

  • RM's Sale sale sale!!

    redmummy.com 27 Sep '16, 1am

    so the sale was not really good here, as you can see, since downtown Cheras berpindah di new place of downtown, depa dah mula tutup tempat ni untuk menaikkan Menara Jakel (donno not sure if that news is true), so the ayam kampung and semua kedai makan, semua dah pindah to donno where....

    Related:
    1. Redmummy's Car Boot Sale! redmummy.com 23 Sep '16, 12am
  • 1175…farewell.: Thank you for the wonderful 5 years ++. The plat number is so special, it was after my birthd...

    1175...farewell.

    redmummy.com 19 Sep '16, 12am

    Thank you for the wonderful 5 years ++. The plat number is so special, it was after my birthday (11 July 1975), the WVA kebetulan masa tu we were staying at Vista Amani (coincidentally) but the black is not my colour of course. Seperti ada kalanya hidup kita ni kena ada turun naik, pe...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts