Redmummy.com
#87

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • Hoverboard’s tips… https://t.co/7jvzRxKUmo

    Hoverboard's tips...

    redmummy.com 20 Jan '17, 7am

    but pada RD, inilah yang paling menyenangkan hidup dia. vacuum ngan pakai hoverboard. Abang kakak memang terer le ngan menatang nih, laki aku pun dah sama terer gak. Aku jer yang tak kuasa nak naik melayan heh. Zeeshan pulak ngah on training lah belajar, but coz weight dia tak berat s...

  • Need this litter box!

    Need this litter box!

    redmummy.com 16 Jan '17, 12am

    The current litter box tu, biasa standard jer, but aku nak yang macam ni lah, side shield dia lagi tinggi. My 2 fav petshops pun takde jual,aku mintak tolong bawakkan pun,depa tak leh nak cater. Hish…so kena ler shout kat sini, anyone knows and have any ideas?

  • Back to school…

    Back to school...

    redmummy.com 09 Jan '17, 12am

    CAmna anak2 hangpa masuk sekolah, musim tahun baru nih? kalau yang darjah 1 or pres tu or even tadika baru, memang ada ler yang amik cuti bagai kan. Specially yang nak kena bertangga kat sekolah, primary standard 1 mostly. My zaman for tu semua dah berlalu….first year jer bertangga ka...

  • Happy 43rd Birthday RD!: Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married t...

    Happy 43rd Birthday RD!

    redmummy.com 18 Oct '16, 4pm

    Oct 19 2016 Wednesday, 12:01 am Happy 43rd Birthday RD! Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married to a husband as handsome as you, because when other women drool at you (SOME MORE WITH YOUR NEW RED CAR) but you ve got a beautiful wife and 3 lov...

  • Rose Gold of iPhone7!: i spent my 2 days at the UTC Pudu, last weekend baru nih with the Red Family. and no...

    Rose Gold of iPhone7!

    redmummy.com 17 Oct '16, 1am

    i spent my 2 days at the UTC Pudu, last weekend baru nih with the Red Family. and not just me but all of us memang sangat super tired penat capek die die hoiii…..specially on that particular Sunday, 10 hours kau! Jadi ai have to make this entry so short, i got a new iPhone7 already, y...

  • RM's Sale sale sale!!

    redmummy.com 27 Sep '16, 1am

    so the sale was not really good here, as you can see, since downtown Cheras berpindah di new place of downtown, depa dah mula tutup tempat ni untuk menaikkan Menara Jakel (donno not sure if that news is true), so the ayam kampung and semua kedai makan, semua dah pindah to donno where....

    Related:
    1. Redmummy's Car Boot Sale! redmummy.com 23 Sep '16, 12am
  • 1175…farewell.: Thank you for the wonderful 5 years ++. The plat number is so special, it was after my birthd...

    1175...farewell.

    redmummy.com 19 Sep '16, 12am

    Thank you for the wonderful 5 years ++. The plat number is so special, it was after my birthday (11 July 1975), the WVA kebetulan masa tu we were staying at Vista Amani (coincidentally) but the black is not my colour of course. Seperti ada kalanya hidup kita ni kena ada turun naik, pe...

  • Zeeshan turns 5!

    Zeeshan turns 5!

    redmummy.com 06 Jan '17, 12am

    Kesian anak mak sorang ni, lambat update untuk birthdaynya. Usually untuk hehari kejadian birthday / anniversary, aku mesti letak kat sini, but tu lah…lamo tak bukak blog gak hehehehe…sorry ye Shan. But tak update kat blog jer, kat ig and celebration, ada jer…. This was on the actual ...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts