Redmummy.com
#219

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • My anniversary gift…finally!!

    My anniversary gift...finally!!

    redmummy.com 16 Apr '18, 12am

    Dalam sejarah betul blog ni tak update for over 2 weeks, or more? i ve been so so soooooooooo super bz. Entahlah apa bznya, pepusing benda yang sama gak. Penatlah….some more last week, aku bantai jumpa dentist for 4 days in a row. Eh tu sikit ye, last year was 8 days! Bz for family ma...

  • Krabi...the 11 complaints!

    redmummy.com 19 Mar '18, 12am

    Malamnya kita keluar town lagi for dinner and pepusing markets. Back to our resort tuh, lam our villa tu ada 3 rooms, each rooms comes ngan toilet bathroom but no tub, we picked this coz ada private pool, agak mahal gak coz peak season masa nih. Kitchen, dining and the hall pun ado ga...

  • 3 casual bags of Marc Jacobs…

    3 casual bags of Marc Jacobs...

    redmummy.com 12 Mar '18, 12am

    Pemborongan terhebat for Feb/ March from USA but via @myvamore Next month onwards tak tau la apa lagi tangan ni gatai nak memboli plakkan… But tell u, cheappppppppppppppppppp. compared than other countries or even lam KL sendiri heh. So aku beli terus 14pcs! Alhamdulillah selamat samp...

  • Lagi adventures moments di Krabi...

    redmummy.com 23 Mar '18, 12am

    Dinner malamnya pun kat one of the islands – depa suka, bak kata laki aku very the unexpected dinner camnih, yet for me, betapa berlengas tak selesanya! eii…tak kenanlah. On the way balik,masih lagi dalam boat kita singgah near by the Phra Nang cave untuk tengok the Bioluminescent phy...

  • Zeeshan - the 6yo and the new school...and the Chess!

    redmummy.com 04 Jan '18, 12am

    Untuk pertama kalinya jugak, masa cuti sekolah baru nih, Zeeshan entered his first ever chess tournament kat Pusat Belia Antarabangsa. Sama dengan bapak, abang and his cousin gak. So 4 of them dari pagi dah bertangga kat sana for 7 rounds of tournaments. Aku tak join kali ni coz memik...

  • The RM700 on my CNY day…

    RM700 on my CNY day...

    redmummy.com 27 Feb '18, 2am

    yes yes saya ada. but tu lah, nak tengok live hehari kena kat IG stories, sini memang dah mendung Just to riaktakbur my new chinese top, purposely bought in purple colour coz i dah ada banyak sangat red colours kan. The best thing lagi on this date 26th Feb 2018, i won the best ‘weigh...

  • 1,2 and 3….

    1,2 and 3....

    redmummy.com 12 Feb '18, 12am

    This came in on my anniversary day last month, a gift from Hanis Zalikha and suaminya. 2 sets of the famous Toujours ni paling bestlah. Then semua lemons tu Kakak bawak balik hostel coz dia and the frens nak buat party lemons ahhahaha… Epal crunchy tu, sekejap je abis, pastuh aku dah ...

  • 72 for Mak Ajah…

    72 for Mak Ajah...

    redmummy.com 22 Nov '17, 12am

    22 November. Mak is turning 72 years old today. Mak Ajah, ramai orang kenal my mom, sampai ke Mekahpun ada readers yang kenal Mak Ajah kat sana. But sejak awal tahun nih, untuk tahun pertama kalinya gak Mak tak dapat ke Mekah coz of her kesihatan yang semakin merosot. I takde latest t...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts