Redmummy.com
#219

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • VA by the Sudan's tenant

    redmummy.com 14 Aug '17, 12am

    The next day nya, aku memang cuti coz nak rehat (planned cuti tu dah 2,3 weeks sebelumnya), but coz of this issue, 12jam aku laki bini bertapa kemas rumah VA ni yer. Engaged gak 3 orang prof cleaners (lembab nauzubillah prof cleaners nih, engaged 3,4 jam penyudah jadi 6 jam). So semua...

  • From the IG…

    From the IG...

    redmummy.com 26 Jul '17, 12am

    When u ve been asked to take a photo, as a photographer pleaselah amik gambar n hold the fon tu at your waist line. The photo later looks perfecto cantik, doesnt matter the subjects tu pendek lawa #eh or tall, always at your waist line ok? Backlight for iphone? Touch the screen nampak...

  • Bzbzbz...

    redmummy.com 31 Jul '17, 12am

    LV pulak baru pas spayed and kena gak monitor sama Chanel tak dak, pi merenyam rumah boyfriend dah seminggu, maybe lagi 2-3 weeks baru balik. Sunday ai kena jadi one man show for everything. Saturday pun but ai went out with my daughter for : 1. Lepas masak hantar lauk pauk nasi bagai...

  • VA

    redmummy.com 03 Jul '17, 1pm

    Well, cuti raya dah abis, yes true. but memacam lah jadi hal nak2 masuk kerja. Big case one was our stupid tenant, back to Sudan for good but but but they left ngan rumah yang macam reban ayam, kapal karam and segala mala sampah sarap furniture etcs. we had to spent a lot on that, for...

  • Qurban Aqiqah Cambodia…

    Qurban Aqiqah Cambodia...

    redmummy.com 07 Aug '17, 12am

    Meaning, masa untuk kita muslimin muslimat buat qurban, dan aqiqah juga boleh dilakukan sama di Cambodia. Wow..baper tahun dah aku involved in this line, ada dalam 4,5 years jugaklah. Kalau rasa nak pergi sama ke sana pun boleh, atau untuk buat derma pun boleh (wang ringgit mahupun ha...

  • Medicare Mobile Commode Chair and the Drypers for Mak Ajah…

    Medicare Mobile Commode Chair and the Drypers for Mak Ajah...

    redmummy.com 24 Jul '17, 12am

    Medicare Mobile Commode Chair and the Drypers for Mak Ajah… Special entry for my mak ajah yang still not well. So at least in the future, for reference ke hapa bolehlah jadi selak menyelak di sini. Riak takbur nih…yelah, nak show off benda nih. Ada orang kan panas je bila aku show off...

  • Nasi Lemak pun ada dijual di PETRONAS Station?

    Nasi Lemak pun ada dijual di PETRONAS Station?

    redmummy.com 19 Jul '17, 9am

    Lebih kurang 487 stesen Petronas terlibat dalam kempen Morning @ Mesra ini untuk memudahkan kita rakyat Malaysia bersarapan pagi. So sekarang ni kalau pagi-pagi nak cepat, ataupun dah terlambat, tak sempat nak singgah beli nasi lemak kat warung tepi jalan, lagipun leceh nak parking ba...

  • Sepetang Bersama Blogger 2017…

    Sepetang Bersama Blogger 2017...

    redmummy.com 21 May '17, 4pm

    The 2 awards yang saya bawak pulang. I was told a day earlier that I am getting an award. So since aku pun among the orang lama yang masih lagi berblogging, gamaknya depa nak bagi Blogger Tak Gegeti Nak Pencen . or perhaps, blogger kertu. sort of. hahahaha….so thanks anyway for the Bl...

    Related:
    1. Sepetang Bersama Blogger 2017 denaihati.com 13 May '17, 11am

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts