Redmummy.com
#83

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • Away away away!!

    Away away away!!

    redmummy.com 20 Mar '17, 12am

    Away away away!! International Rapid Chess Championship…. Additional classes for the trio… LV the blackie… Farewell Prada… Weekend’s drama…. Prada the cat… Tolong sorok sikit the bodohness tu… The 10th Year of Chess Champs! New journey for our daughter… Gadget is killing us slowly…

  • International Rapid Chess Championship….

    International Rapid Chess Championship....

    redmummy.com 17 Mar '17, 12am

    International Rapid Chess Championship…. I spent my 2 days at UniKL Bangi. First time hakak sampai sini. I registered ngan tournament nih dah lamo, aku pun lupa yang sebenarnya event ni 2 hari kau. So pasnih, i cannot go la for 2 hari camni, sama le gak ngan laki hakak gak. Dia lagi m...

  • LV the blackie…

    LV the blackie...

    redmummy.com 13 Mar '17, 12am

    Since Chanel is still at matting place with her boyfren Jackie (thanks Anita and your mom), so aku sunyi kat rumah takde kitty. Sharifah and Kathy yang street cats yang dok kat porch jarang masuk rumah and jarang gak nampak bayang. Depa pusing setaman. But Sharifah pun dah 3 hari tak ...

  • The 10th Year of Chess Champs!

    10th Year of Chess Champs!

    redmummy.com 27 Feb '17, 12am

    Tournament ni kat the place I work, sesatunya game je pun yang akak masuk sejak umur2 dah melanjut nih (bowling, futsal, netball, squash, mostly dah retired). Some more chess ni is my fav games everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…..Out of 3 games, satu je I won by checkmate, in few minute...

  • A bit down…

    A bit down...

    redmummy.com 15 Feb '17, 12am

    Feb 15 2017 Wednesday, 8:00 am A bit down… this is an old photo, masa raya cina arituh. The top yang ai bought from Beijing. this week, akak agak merundum sket lah, ai takde mood sangat nak bergebang dalam nih. So bagi akak take a break kejaplah yeah…will be right back. For daily or l...

  • Festival Catur Putrajaya, my first tournament for 2017.

    Festival Catur Putrajaya, my first tournament for 2017.

    redmummy.com 13 Feb '17, 12am

    Festival Catur Putrajaya, my first tournament for 2017. This entry is about Chess, my fav game ever. Aku boleh put aside any entries, but when comes to chess. cannot wait wait one hahahaha….. so ai registered myself and husband for this event. Memang dah tutup registration pun (coz ak...

  • Prada the cat…

    Prada the cat...

    redmummy.com 03 Mar '17, 12am

    akak tak pernah officially introduce you to my latest cat, her name is Prada. Masa kita adopted dia, she was 3months (28th Jan 2017). As of this entry nih, dia dah 4 bulan lah. Kira baru sebulan lebih sikitlah dia dok ngan kami. She s a female, ai memang request nakkan female jer, tak...

  • Happy 43rd Birthday RD!: Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married t...

    Happy 43rd Birthday RD!

    redmummy.com 18 Oct '16, 4pm

    Oct 19 2016 Wednesday, 12:01 am Happy 43rd Birthday RD! Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married to a husband as handsome as you, because when other women drool at you (SOME MORE WITH YOUR NEW RED CAR) but you ve got a beautiful wife and 3 lov...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts