Redmummy.com
#75

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • Medicare Mobile Commode Chair and the Drypers for Mak Ajah…

    Medicare Mobile Commode Chair and the Drypers for Mak Ajah...

    redmummy.com 24 Jul '17, 12am

    Medicare Mobile Commode Chair and the Drypers for Mak Ajah… Special entry for my mak ajah yang still not well. So at least in the future, for reference ke hapa bolehlah jadi selak menyelak di sini. Riak takbur nih…yelah, nak show off benda nih. Ada orang kan panas je bila aku show off...

  • VA

    redmummy.com 03 Jul '17, 1pm

    Well, cuti raya dah abis, yes true. but memacam lah jadi hal nak2 masuk kerja. Big case one was our stupid tenant, back to Sudan for good but but but they left ngan rumah yang macam reban ayam, kapal karam and segala mala sampah sarap furniture etcs. we had to spent a lot on that, for...

  • Nasi Lemak pun ada dijual di PETRONAS Station?

    Nasi Lemak pun ada dijual di PETRONAS Station?

    redmummy.com 19 Jul '17, 9am

    Lebih kurang 487 stesen Petronas terlibat dalam kempen Morning @ Mesra ini untuk memudahkan kita rakyat Malaysia bersarapan pagi. So sekarang ni kalau pagi-pagi nak cepat, ataupun dah terlambat, tak sempat nak singgah beli nasi lemak kat warung tepi jalan, lagipun leceh nak parking ba...

  • Lagi Raya’s OOTD… https://t.co/OPyDsnZmBW

    Lagi Raya's OOTD...

    redmummy.com 17 Jul '17, 12am

    last final round of Syawal will be this weekend insyallah, itu last one for melaram baju raya, and i m sure aku takkan sempat nak perabihkan pakai semua stock new baju raya this year, which i ll bring forward to next year (s) hahaha…that s ok. Baju2 yang dah berpakai sebelum nih pun (...

    Related:
    1. Raya's OOTD redmummy.com 10 Jul '17, 12am
  • 11 July – 42 https://t.co/O2JE0zLvZd

    11 July - 42

    redmummy.com 12 Jul '17, 2pm

    Jul 12 2017 Wednesday, 10:00 pm 11 July – 42 I just turned 42, few days ago. To be exact on 11 July. Tengok tuh bila dah tetua camnih, the excitement tu dah takde pun. Letak kat blog pun main kaup belated jer. But I had a very fun day on my birthday. I took leave, me and husband pi br...

  • The Raya’s OOTD https://t.co/xBWRnXqhFW

    Raya's OOTD

    redmummy.com 10 Jul '17, 12am

    skip semua raya celotehs kejap but go for the OOTD… love this kind of entry Kakak in #byfatinsuhana Aku tengok Siti Nurhaliza pakai in green masa nak pi Umrah bulan puasa aritu so aku beli ni 2 sets, siap ngan khimar gak. Satu lagi in purple, tah bila lah nak pakai coz now dia dah bal...

    Related:
    1. Lagi Raya's OOTD... redmummy.com 17 Jul '17, 12am
  • Sepetang Bersama Blogger 2017…

    Sepetang Bersama Blogger 2017...

    redmummy.com 21 May '17, 4pm

    The 2 awards yang saya bawak pulang. I was told a day earlier that I am getting an award. So since aku pun among the orang lama yang masih lagi berblogging, gamaknya depa nak bagi Blogger Tak Gegeti Nak Pencen . or perhaps, blogger kertu. sort of. hahahaha….so thanks anyway for the Bl...

    Related:
    1. Sepetang Bersama Blogger 2017 denaihati.com 13 May '17, 11am
  • She s not well…

    She s not well...

    redmummy.com 22 Jun '17, 12am

    Mak masih lagi belum sihat lagik. This photo was taken masa aku jaga mak kat rumah aku, few days aku amik dia stayed with me, i took leave as well to jaga her. If you tengok closely, kat reflection mirror belakang mak tu, ada my mak mertua gak. Sama lah, aku suh dia datang rumah aku m...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts