Redmummy.com
#75

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • Redmummy’s Car Boot Sale!: kain baju ni akan berjualan this weekend dalam harga lelong murah boliau habis! se...

    Redmummy's Car Boot Sale!

    redmummy.com 23 Sep '16, 12am

    kain baju ni akan berjualan this weekend dalam harga lelong murah boliau habis! selain dari itu ada makeup sets, ada accessories, shoesssssssssss and many more, from my own collection. I m letting go at the car boot sale! The details ini yeah. but my slot is only at night for both Sab...

  • 1175…farewell.: Thank you for the wonderful 5 years ++. The plat number is so special, it was after my birthd...

    1175...farewell.

    redmummy.com 19 Sep '16, 12am

    Thank you for the wonderful 5 years ++. The plat number is so special, it was after my birthday (11 July 1975), the WVA kebetulan masa tu we were staying at Vista Amani (coincidentally) but the black is not my colour of course. Seperti ada kalanya hidup kita ni kena ada turun naik, pe...

  • 12th birthday...

    redmummy.com 22 Sep '16, 12am

    the bouquet yang dah beli dari siang, lepas tu simpan lam bonet keter bapaknya, by his dad lah. Midnite baru bapaknya balik, masuk bilik anak sembunyik2 (mak ngekor belakang) konon nak surprise letak kat tepi katil tup2 anak dara rupanya tak tidur lagi hahahaha….tak jadik surpriseeeee...

  • Positioning…: when you tukar position rumah, celah2 bedah yang you jarang belek, hah selain jumpa habuk, akan...

    Positioning...

    redmummy.com 20 Sep '16, 1am

    when you tukar position rumah, celah2 bedah yang you jarang belek, hah selain jumpa habuk, akan jumpa pasu pecah . This was done by Chanel. For sure. Or maybe waktu dia ngah main kekejar hide and seek with Kathy or Porche or Sharifah. not just that, my chess boards, both 2 sets pun da...

  • 12years of Kakak..Gegirl.

    redmummy.com 09 Sep '16, 12am

    So the one and only daughter of us turns 12 today. 12 means dah boleh buat MyCard, pastuh dah alang2 bolehlah renew the passport, soon sangat nak kedaung matinya pun. Berjalan ke mana bagai, kemudian citer, it s coming to year end gak pun. Sekali package ngan kami berempat gak, like m...

  • Dysphagia and Myasthenia Gravis…: remember about my dysphagia story, hazab nak menelan makanan or even air pu...

    Dysphagia and Myasthenia Gravis...

    redmummy.com 29 Aug '16, 12am

    remember about my dysphagia story, hazab nak menelan makanan or even air pun boleh tercekik. I hv been having that for 2 months lah, and alhamdulillah dah recovered wpun blum 100% but the percentage is getting better and better everyday. So I had a follow up check up and the result of...

  • Before the Malaysia Day…: aku beli gunting rambut, suh apaknya gunting rambut kakak (since kakak dah tak bo...

    Before the Malaysia Day...

    redmummy.com 15 Sep '16, 1am

    aku beli gunting rambut, suh apaknya gunting rambut kakak (since kakak dah tak boleh nak potong rambut kat saloon unless they have the muslimah saloon), jadi bila kakak naik dengan takde beza. Hish…apak ko ni kan. Rambut Zeeshan yang dia guntingnya (pun tak banyak beza). So aku yang t...

  • Red and baked…: ai is kalah dengan warna merah (obviously lah), so ternampak kat sini ada hairdryer merah, do...

    and baked...

    redmummy.com 30 Aug '16, 2am

    ai is kalah dengan warna merah (obviously lah), so ternampak kat sini ada hairdryer merah, dont care about the brand but the price pun not bad so terus beli…bila dah pakai, worth it so much!! passtuh on the same week I beli lagi hairdryer tapi tak pakai coz it comes in a pair, like 1 ...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts