Redmummy.com
#218

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • 1,2 and 3….

    1,2 and 3....

    redmummy.com 12 Feb '18, 12am

    This came in on my anniversary day last month, a gift from Hanis Zalikha and suaminya. 2 sets of the famous Toujours ni paling bestlah. Then semua lemons tu Kakak bawak balik hostel coz dia and the frens nak buat party lemons ahhahaha… Epal crunchy tu, sekejap je abis, pastuh aku dah ...

  • Tak cukup duit nak enroll anak masuk University?

    Tak cukup duit nak enroll anak masuk University?

    redmummy.com 12 Feb '18, 1pm

    Tak cukup duit nak enroll anak masuk University? Parents mana yang tak pernah risau memikirkan education anak-anak? Specially semakin anak meningkat remaja dan melangkah ke alam university. Betul, bahagia kita bersyukur dengan rezeki anak2 yang dapat gi U but ongkosnya camna? Tak semu...

  • Hit and Run case – Abang https://t.co/5Lpt6cdwbo

    Hit and Run case - Abang

    redmummy.com 05 Feb '18, 4am

    Abang, this yearis going to be 17 years old. Our eldest son, korang pun sayang dia coz u see him membesar depan mata korang gak lam blog nih. Saturday petang 3rd February 2018, abang was a victim of hit and run accident (we believelah). It was happened near by of our house. Once or tw...

  • Zeeshan - the 6yo and the new school...and the Chess!

    redmummy.com 04 Jan '18, 12am

    Untuk pertama kalinya jugak, masa cuti sekolah baru nih, Zeeshan entered his first ever chess tournament kat Pusat Belia Antarabangsa. Sama dengan bapak, abang and his cousin gak. So 4 of them dari pagi dah bertangga kat sana for 7 rounds of tournaments. Aku tak join kali ni coz memik...

  • 19th January the 17th Anniversary…

    19th January the 17th Anniversary...

    redmummy.com 19 Jan '18, 7am

    19th January the 17th Anniversary… this was our old car, yg benaunya keter aku. Pastu we bought another car, pastuh another car. pun keter ni tetap ada, dah habis bayar bertahun2, sayang nak jual coz tak banyak ragam. But bila ai had an issue with my red bimmer (aku kan pendek, bertah...

  • Shae for Jalan Ampas Saloma PRamlee...

    redmummy.com 18 Dec '17, 12am

    Shae for Jalan Ampas Saloma PRamlee… Terima kasih sekali lagi for the best makeup artist, Shae, untuk top to toe. She did the make up and hair for me, not just that, dia pilihkan kainbaju untuk aku pakai nih, coz for the first time i was totally blank tak tau nak pakai apa for the the...

  • 72 for Mak Ajah…

    72 for Mak Ajah...

    redmummy.com 22 Nov '17, 12am

    22 November. Mak is turning 72 years old today. Mak Ajah, ramai orang kenal my mom, sampai ke Mekahpun ada readers yang kenal Mak Ajah kat sana. But sejak awal tahun nih, untuk tahun pertama kalinya gak Mak tak dapat ke Mekah coz of her kesihatan yang semakin merosot. I takde latest t...

  • One of the days…

    One of the days...

    redmummy.com 20 Nov '17, 12am

    at one of the events, for my Scotts ads but venue was at Kidzania. Lepas seminggu tuh aku dapat lagi invite for another event pun kat Kidzania which I had to decline, tak sangguplah 2 weeks in a row dok dalam nih. Bebudak memang la seronok, parents leh kedaung beku wpun ada parent’s l...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts