Redmummy.com
#82

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • My dysphagia story…

    My dysphagia story...

    redmummy.com 26 Jul '16, 1am

    Acute Guillain-Barre syndrome (GBS) is characterized by an acute onset of limb weakness and areflexia. There are a few rare variants that have been described and one of them is the pharyngeal-cervical-brachial (PCB) variant (oropharynx, neck, and proximal upper limb muscles). However,...

  • 2 raya events 2 outfits: So many raya open houses! Kita dah nak hujung syawal sesangat. Ini ready to go t...

    2 raya events 2 outfits

    redmummy.com 28 Jul '16, 12am

    So many raya open houses! Kita dah nak hujung syawal sesangat. Ini ready to go to Denaihati’s raya, everybody melawo except abang coz he tak join, we dropped him at his tuition center. wow Zeeshan baju awak siap bergaya dengan necktie sajor! Tapi punya banyak kasut, itu lah kasut yang...

  • Chanel for my birthday...

    redmummy.com 25 Jul '16, 12am

    kek pun ada gak, tapi petang tu ler dia pi beli. Yang sonoknya dia beli kek coz his BFF is coming to our house that nite, depa datang all the way from Jakarta and raya kat KL ni so harus ler kita menyambut malam tu, hari lain kang laki aku takde pulak, so takpelah malam birthday aku p...

  • Blue Lubna…: make up of the day yet tak cukup tiduq sangat nih, yelah pagi tu sampai dari Melaka pun jam bera...

    Blue Lubna...

    redmummy.com 21 Jul '16, 12am

    make up of the day yet tak cukup tiduq sangat nih, yelah pagi tu sampai dari Melaka pun jam berapa…yang belakang2 tu pun longlai jer kecuali yang sorang ni asyik nak kiss kiss je sangat not just the kiss, tapi he sibuk nak carry my Dior risau je aku hahahaa…buatnya dia letak kat tenga...

  • Terima kasih Melaka..Raya.

    redmummy.com 20 Jul '16, 12am

    Jul 20 2016 Wednesday, 8:00 am Terima kasih Melaka..Raya. Pose wajib gak di tangga NurHomestay, apasal kat rumah aku, tak pernah berposing kat tangga heh…penah sekali je for advertorials. Hehari biasa memang idok, kena buat gak nih heh… To book di Nurhomestay, boleh buzz at 012-694408...

  • Cruise and Nurhomestay Melaka

    redmummy.com 18 Jul '16, 12am

    amende Mak Ajah buat tuh…ini dapur and makan area. Semua barang asas in fact bukan basic pun ada di sini gak, semua disediakan, takde benda yang takde ler. Kalau ada pun boleh je cakap kat Nurhomestay, nanti depa sediakan. Memandangkan insyallah setiap tahun kami akan duduk di sini, j...

  • watches collection...

    redmummy.com 16 May '16, 12am

    Since last year, aku gila kumpul jam yang bukan branded at all. I know that people dok kata aku ni dok pakai branded stuff jer, not it s not, aku masih lagi pakai yang no branded gak (though yang branded masih lagi I collect too). The reason pun aku pakai yang non branded ni, cap ayam...

  • Marie France Bodyline’s ART :): So now you know dah yang akak memang under treatment of Marie France Bodyline...

    Marie France Bodyline's ART

    redmummy.com 28 Jun '16, 1am

    Marie France Bodyline’s ART :) So now you know dah yang akak memang under treatment of Marie France Bodyline , dah few months gak lah actually, though the post of this is out a bit late. So I have dropped few kgs and reshaping of the body pun dah memang nampak hasil. But of cos ler, k...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts