Redmummy.com
#82

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • Recap for my 3 weekends…: wah kau, sedap nampak landing atas tuh, carik apa??? Eh budak Aminah ni tak pregna...

    Recap for my 3 weekends...

    redmummy.com 04 Feb '16, 12am

    Ini case aku pi jumpa optician, kena le double park. Kat Permaisuri tu tak pernahnya tak kena double park. Kan kes mata aku yang rabun jauh rabun dekan. so aku pi buat la gak spek yang 2 in 1 tuh, the multifocal or progressive lens. Aku baru buat satu frame dulu, lagi 1 frame will be ...

  • Shopping di Rakuten dan menang iPhone 6s!

    redmummy.com 03 Feb '16, 1am

    Shopping di Rakuten dan menang iPhone 6s! . . Sejak Akak dah kenal Rakuten Shopping Online ni makin banyak plak Akak shopping kat site dia tu. Ingat lagi tak previous post pasal Rakuten Shopping Hacks yang menguntungkan? Rugilah korang kalau tak praktikkan Tapi kali ini lagi untung se...

  • Spot Zeeshan – Bone Fracture: once a while Zeeshan akan jadi Imam, alhamdulillah bacaaan dalam solat ada imp...

    Spot Zeeshan - Bone Fracture

    redmummy.com 02 Feb '16, 12am

    once a while Zeeshan akan jadi Imam, alhamdulillah bacaaan dalam solat ada improvement setiap hari, tapi kena solat sesama ngan dia, baca doa sesama ngan dia lah. Cuma doa2 dia dalam omputih, doa maknya dalam bm hahahaa….terer btol hafalan dia doa pun dalam omputih ye nak. dan of cos,...

  • Full of day 3...Langkawi

    redmummy.com 29 Jan '16, 12am

    very first thing kita buat di Langkawi on our 3rd day, kembali semula to cable car. kali ni Ima’s and family dah siap beratur awal pagi untuk beli tix, tak yah beratur pun. So aku and family datang joined later. Dengan Zeeshan tak mandi lagi, kita angkut dia bawak masuk kereta je, lak...

  • Day 2...9 of us.

    redmummy.com 26 Jan '16, 12am

    gelap le pulak, aku punya ipon pakai privacy screen, so bila under sunlight macam ni memang tak nampak hapa, hitam gelap jadiknya, kena agak2 je. Tapi skang aku dah cabut the privacy screen, coz kedai yang aku biasa tukar screen protector aku tu dah running out of stock for privacy sc...

  • accessories and the make up...

    redmummy.com 14 Jan '16, 12am

    The accessories and the make up… Ni sampai few months ago kot. Paling aku suka itu eyeshadow palettes. Ohmy rasa nak memakan je. Sangat cantik kalernya. Try pakai masa period, dari pagi sampai ke malam dia punya lasting! Yang macam teko tu pulak, bukan sembarangan teko, aku kan ngah d...

  • beauty of ayam...

    redmummy.com 13 Jan '16, 2am

    Jan 13 2016 Wednesday, 10:00 am The beauty of ayam… hakak nak clean up dulu daily entries, walaupun dah basi. Today’s project pulak, a visit to Jusco or nama skang AEON Maluri. Untuk makan Nandos. Diorang tengok mak nya makan Nandos selang sehari, so depa pun nak pau sama ler gak mera...

  • 2 cerita kasut...

    redmummy.com 27 Jan '16, 12am

    Jan 27 2016 Wednesday, 8:00 am 2 cerita kasut… Canvas jeans shoes/boots for anak2 dara kecil kita, mainly untuk umur 9 – 11 tahun. US Size 5. NEW – RM120. Ada teman rapat mohon akak jualkan. Nanti sapa mau boleh whatsapp akak 019 320 6264. ini pulak, pun kisah kasut gak. Postman hanta...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts