Redmummy.com
#218

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • Zeeshan's Graduation Day...

    redmummy.com 05 Dec '17, 12pm

    ha ah, grad from his kindly. Now that he left the place, bolehlah bilang, he was studied kat Brainy Bunch Bandar Sri Permaisuri. 3 years, since he was 4 years old. Dulu masa 4 taun tuh, half day jer lah, half day lagi amik bawak balik but sejak 5 taun and this year memang full day, pa...

  • 72 for Mak Ajah…

    72 for Mak Ajah...

    redmummy.com 22 Nov '17, 12am

    22 November. Mak is turning 72 years old today. Mak Ajah, ramai orang kenal my mom, sampai ke Mekahpun ada readers yang kenal Mak Ajah kat sana. But sejak awal tahun nih, untuk tahun pertama kalinya gak Mak tak dapat ke Mekah coz of her kesihatan yang semakin merosot. I takde latest t...

  • One of the days…

    One of the days...

    redmummy.com 20 Nov '17, 12am

    at one of the events, for my Scotts ads but venue was at Kidzania. Lepas seminggu tuh aku dapat lagi invite for another event pun kat Kidzania which I had to decline, tak sangguplah 2 weeks in a row dok dalam nih. Bebudak memang la seronok, parents leh kedaung beku wpun ada parent’s l...

  • Petronas Mornings @Mesra Breakfast!!

    redmummy.com 30 Nov '17, 2am

    Nov 30 2017 Thursday, 10:00 am Petronas Mornings @Mesra Breakfast!! Kesinambungan dari entry Kak Red on http://redmummy.com/2017/07/19/nasi-lemak-pun-ada-dijual-di-petronas-station/ Ada lagi kisah terbaru Mornings @Mesra Breakfast Combo!! gapo diaaaaaaaaaaaa?? hah baca sini. Masih lag...

  • Red Pancit….

    Pancit....

    redmummy.com 29 Nov '17, 12am

    Nov 29 2017 Wednesday, 8:00 am Red Pancit…. Record untuk kenangan akan datang. Walaupun pernah terjadi, but itu tahun lain dan lagi worst kot sebelum2 nih coz aku drive ngan tayar pancit ahaks…tak sedau tak tau tak bother, dont care bagailah feeling tuh. Aku bukan jenis check tayar pu...

  • 11th...

    redmummy.com 06 Nov '17, 12am

    Must record kat sini, my 11th year jadi Champion for Chess in Ladies Category. Well technicallynya this year buat 2 kali chess tournament coz awal tahun aritu was for last year’s one so speed up dapatlah buat this year punya tournament this year before the year end. but memacam tahun ...

  • Petronas Mornings @Mesra Breakfast!!

    redmummy.com 23 Nov '17, 3am

    Nov 23 2017 Thursday, 11:30 am Petronas Mornings @Mesra Breakfast!! Kesinambungan dari entry Kak Red on http://redmummy.com/2017/07/19/nasi-lemak-pun-ada-dijual-di-petronas-station/ Ada lagi kisah terbaru Mornings @Mesra Breakfast Combo!! gapo diaaaaaaaaaaaa?? hah baca sini. Masih lag...

  • Post terbaru di

    Super lazy Monday....

    redmummy.com 30 Oct '17, 12am

    Super lazy Monday…. 2 Birthdays! Cats Expo… Lyn Yusuf’s wedding…yes, her wedding, finally!! The swatches and the purse… The Melaka… Maybelline Matte Metallics… The Valiram Sale… The Tefal set… My new Dior… Zeeshan and Abang’s Bike…

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts