Redmummy.com
#75

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • Red and baked…: ai is kalah dengan warna merah (obviously lah), so ternampak kat sini ada hairdryer merah, do...

    and baked...

    redmummy.com 30 Aug '16, 2am

    ai is kalah dengan warna merah (obviously lah), so ternampak kat sini ada hairdryer merah, dont care about the brand but the price pun not bad so terus beli…bila dah pakai, worth it so much!! passtuh on the same week I beli lagi hairdryer tapi tak pakai coz it comes in a pair, like 1 ...

  • Dysphagia and Myasthenia Gravis…: remember about my dysphagia story, hazab nak menelan makanan or even air pu...

    Dysphagia and Myasthenia Gravis...

    redmummy.com 29 Aug '16, 12am

    remember about my dysphagia story, hazab nak menelan makanan or even air pun boleh tercekik. I hv been having that for 2 months lah, and alhamdulillah dah recovered wpun blum 100% but the percentage is getting better and better everyday. So I had a follow up check up and the result of...

  • 3rd history!: You are the 3rd child in the family and you betul2 have my DNA!! Many years ago was your abang

    3rd history!

    redmummy.com 23 Aug '16, 3am

    You are the 3rd child in the family and you betul2 have my DNA!! Many years ago was your abang sulong, about this age gak, your sister did the same thing and now awak pulak at the age of 4years 8 months! He cut his own hair!! Ini hasilnya bila semua orang bawak hal sendiri, he selongk...

  • Inglot, NY and his smile...

    redmummy.com 16 Aug '16, 12am

    we took kids out to makan steak, yelah the major exams are coming tapi tu lah abang tak berapa gemor, he punya minded dok pikir exams jer. So this will be the last one punya keluar makan lah for them till habis exam. But keluar ni pun tak lama, late petang and by 930pm macam tu dah ca...

  • Mestinon Dragees!

    redmummy.com 12 Aug '16, 1am

    This ubat is killing me softly! I dah 2 hari diarrhea. not coz of the food but coz of ubat nih. Side effect lain itchy satu badan, pening2 pala, memuntah, and of cos toilet is my bestfren sangat. First time doctor bagi ubat but mainly untuk myasthenia gravis – yakni a condition causin...

  • Time to let it go…: The few open houses and events yang akak sekalikaupkan masuk dalam satu entry yeah. Bout ...

    Time to let it go...

    redmummy.com 02 Aug '16, 2am

    The few open houses and events yang akak sekalikaupkan masuk dalam satu entry yeah. Bout raya bout the kain baju raya bla yadayada…. Rerupanya my comments button dah rosak for about 1 month, dan genap 1 month baru RD repaired. hish hish…..so kesian, macam la orang ramai bagi komen pun...

  • My dysphagia story...

    redmummy.com 26 Jul '16, 1am

    Acute Guillain-Barre syndrome (GBS) is characterized by an acute onset of limb weakness and areflexia. There are a few rare variants that have been described and one of them is the pharyngeal-cervical-brachial (PCB) variant (oropharynx, neck, and proximal upper limb muscles). However,...

  • Qurban Aqiqah 2016 for Muslim Cambodians…

    Qurban Aqiqah 2016 for Muslim Cambodians...

    redmummy.com 15 Aug '16, 12am

    Qurban Aqiqah 2016 for Muslim Cambodians… salam korang…raya haji dah nak dekat, syawal pun dah berlalu. Musim qurban tiba lagik. Seperti tahun2 yang sebelum ni, this is part of my charity for our Muslim Cambodians there. Cuma tahun ni sebab my both parents tak berapa sihat so takde la...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts