Redmummy.com
#82

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • dokoh...

    redmummy.com 29 Jun '16, 1am

    I sarung dari awal pagi terus pi kerja, biasanya aku akan menyalin dalam kereta but dah nak mood mood raya nih and biarlah ramai orang tengok yang aku dah pakai dulu kain baju dokoh nih hahahaha, walaupun orang nak pakai masa raya, so aku dah pakai awal2 dulu. After work I terus pi ev...

  • Marie France Bodyline’s ART :): So now you know dah yang akak memang under treatment of Marie France Bodyline...

    Marie France Bodyline's ART

    redmummy.com 28 Jun '16, 1am

    Marie France Bodyline’s ART :) So now you know dah yang akak memang under treatment of Marie France Bodyline , dah few months gak lah actually, though the post of this is out a bit late. So I have dropped few kgs and reshaping of the body pun dah memang nampak hasil. But of cos ler, k...

  • Vendeur Festival, wajibul visit.: Siapa ada pergi the Vendeur Festival kat Matrade arituh? sorry ler dah abis...

    Vendeur Festival, wajibul visit.

    redmummy.com 27 Jun '16, 12am

    I love this Vendeur Festival, dah 2 kali aku pergi (last year tak pergi), 2 years ago lagi ramai orang. Masa this time aku pergi tak de le ramai sangat, mungkin coz baru first day, but if depa buat lagi taun depan insyallah aku nak pergi lagi jugak. Ada aircond, tak sesak, parking pun...

  • Limited Edition Kleenex Vanilla yang wangi harum semerbak!: . . The other day I was at this new, limited edit...

    Limited Edition Kleenex Vanilla yang wangi harum semerbak!

    redmummy.com 20 Jun '16, 1am

    This new Vanilla tissue, rasa wangi bau dia secara tak langsung mengimbau kenangan Akak menolong Mak Ajah baking Vanilla cookie time nak Raya dulu-dulu hiks. Penatnya ya amat, puasa-puasa tolong bakar biskut Raya, tapi bila dah siap, tu yang tak terkata puasnya. Bau biskut Vanilla tu ...

  • The BGR, to repeat…: BGR buka puasa. seperti yang kita canang2kan arituh, so ni was early Ramadhan gak la...

    BGR, to repeat...

    redmummy.com 23 Jun '16, 2am

    Jun 23 2016 Thursday, 10:00 am The BGR, to repeat… BGR buka puasa. seperti yang kita canang2kan arituh, so ni was early Ramadhan gak lah, berbuka kat sini at one of the weekends. Sedapnya lahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii makan kat BGR nih. Yang 10 orang winners akak tu, dah pi berbuka di BG...

    Related:
    1. Parents buka puasa... redmummy.com 22 Jun '16, 2am
  • Parents buka puasa…: Aritukan aku cakap amik cuti bagai kita nak buka puasa ngan parents bagai kan. So pergi ...

    Parents buka puasa...

    redmummy.com 22 Jun '16, 2am

    Balik tu, berpisah kita lagi, me mak abah and abang patah balik to Cheras KL and RD hantar mak and adiknya dulu baru balik rumah semula. 2 malam berturut2 aku laki bini tak tidur coz dok bukak puasa luar and balik lambat and dingdong2 dah lewat so tunggu sahur je lah(malam ketiga no c...

    Related:
    1. BGR, to repeat... redmummy.com 23 Jun '16, 2am
  • watches collection...

    redmummy.com 16 May '16, 12am

    Since last year, aku gila kumpul jam yang bukan branded at all. I know that people dok kata aku ni dok pakai branded stuff jer, not it s not, aku masih lagi pakai yang no branded gak (though yang branded masih lagi I collect too). The reason pun aku pakai yang non branded ni, cap ayam...

  • Bang Bib…my Ramadhan Raya Fren :): awat la magnet haku sorang ni…. wui beratnya niiiiiiii! bilang sang s... https://t.co/fYECPlILCR

    Bang Bib...my Ramadhan Raya Fren

    redmummy.com 21 Jun '16, 1am

    Bang Bib…my Ramadhan Raya Fren :) awat la magnet haku sorang ni…. wui beratnya niiiiiiii! bilang sang suami alkisah raya nak dekat kan? hehehehe so memang le tetiap tahun aku akan jadi pelawat tetap Habib but the major2 one aku tak tukar setiap taun, aku akan tukar every 2-3 yrs, sela...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts