Redmummy.com
#83

Pencinta Merah Red Lover Red Diva

2 hari yang lalu ... I am a RED lover so my life is full of RED. Follow RM . Home · Contact Redmummy. Just the 4 of them… False Alarm! Short but sweet…

Link: redmummy.com

  • Mak Ajah…

    Mak Ajah...

    redmummy.com 25 Apr '17, 6am

    My mom or famous as Mak Ajah in this blog, even ramai had met her personally, is not well. Ada kala sihat, ada kala tak sihatnya datang. Same goes to my dad. I went and visit her, with my red family….anak2 urut kaki tangan mak ajah and she wants me to mandikan her, so dapatlah aku man...

  • Chess Warrior!

    Chess Warrior!

    redmummy.com 12 Apr '17, 12am

    But dengan tournaments it actually helps the skills sangat. Dan sebab tu lah jugak aku encouraged tetiga anak aku belajar gak chess. It s good for the brain too. I may not good in Maths or other stuff but i know my brain is good in chess (plus in blog too kot, proven dah kot hiks). I ...

  • Sorry...

    redmummy.com 20 Apr '17, 1am

    Sorry… Hi hi hi… 30min ++ hilangnya Zeeshan… Chess Warrior! 8 days with the dentist! The story of the ’5 sisters’… Tonton Astro tanpa TV secara PERCUMA! The JPO’s thingy…. The PD… NINJAGO The Ride dan Batman Movie Days tarikan terbaru di LEGOLAND Malaysia! Away away away!!

  • Away away away!!

    Away away away!!

    redmummy.com 20 Mar '17, 12am

    Away away away!! International Rapid Chess Championship…. Additional classes for the trio… LV the blackie… Farewell Prada… Weekend’s drama…. Prada the cat… Tolong sorok sikit the bodohness tu… The 10th Year of Chess Champs! New journey for our daughter… Gadget is killing us slowly…

  • 8 days with the dentist!

    8 days with the dentist!

    redmummy.com 10 Apr '17, 2am

    Hangpa pernah jumpa pompuan yang gila phobia dengan dentist, kalau lebih 10 tahun tak nak jumpa tu biasa le kan, lelaki pun ada. Ini kena datang jumpa dentist, 8 hari berturut2! Just for scaling and filing….sampai boss aku pun cakap, aku ada scandal hapa ngan dentist. Too bad the dent...

  • 30min ++ hilangnya Zeeshan…

    30min ++ hilangnya Zeeshan...

    redmummy.com 14 Apr '17, 12am

    Ini kisah kehilangan Zeeshan di Legoland, about 30min minus plus. Kita dah spent lebih setengah hari gak lah kat situ, means dah nak pepetang camtuh. Kisahnya bermula dengan depa berempat jalan melaju, meninggalkan aku yang kedek2 jalan. so bila sampai kat Kingdom tuh, aku masuk dalam...

  • NINJAGO The Ride dan Batman Movie Days tarikan terbaru di LEGOLAND Malaysia!

    redmummy.com 27 Mar '17, 1am

    Last but not least, naik boat. RD cakap Zeeshan yang nak drive, ha ntah ke mana pusingnya, nasib baik tak patah balik hahahha In between we break for lunch, we had burgers and fries, solat dan Akakmu sempat balik mandi hahahha. The crowd quite moderate so the queue for the rides tak l...

  • Happy 43rd Birthday RD!: Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married t...

    Happy 43rd Birthday RD!

    redmummy.com 18 Oct '16, 4pm

    Oct 19 2016 Wednesday, 12:01 am Happy 43rd Birthday RD! Today is d husband’s birthday. Happy birthday suami, It is difficult to be married to a husband as handsome as you, because when other women drool at you (SOME MORE WITH YOUR NEW RED CAR) but you ve got a beautiful wife and 3 lov...

Related

beautifulnara.com
Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru ...
budiey.com
Sensasi Selebriti - Berita Hiburan Malaysia, Gambar Selebriti ...
redmummy.blogspot.com
Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva
kennysia.com
kennysia.com
redmommycrafts.blogspot.com
Red Mommy Crafts