Inibelogsaya.blogspot.com
#50

Hanis Zalikha

31 Okt 2013 ... Cerita dia begini, ramai yang nak sponsor Keknis macam-macam supaya dipromote tapi Keknis tak mampu terima semua jadi Keknis pun letak ...

Link: inibelogsaya.blogspot.com

  • Dah belog dah. How it happened - Karnival Teratak Glam Raya

    How it happened - Karnival Teratak Glam Raya

    inibelogsaya.blogspot.com 15 Jul '14, 6am

    Keknis pula kena come up dengan marketing gigs with all the marketing promo kit. 'Marketing gigs' tu macam perkara-perkara yang menarik orang datang ke Karnival Teratak Glam Raya. Keknis pilih kawan-kawan selebriti untuk meriahkan karnival dengan jualan mereka sebab diorang ada pemina...

  • Keknis tulis tentang Feeling Natural Beauty

    Feeling Natural Beauty

    inibelogsaya.blogspot.com 10 Aug '14, 5am

    Semuanya berpunca sebab dia tidak pernah langsung mekap. Cabut kening sikit pun tak pernah, dan taknak langsung. Awal-awal dia dah cakap dia nak mekap yang paling tipis dan natural. Mekap tipis dan natural adalah sangat susah sebab dalam pada tipis dan natural kau juga nak tampak cant...

  • Saya nak menjemput.

    Saya nak menjemput.

    inibelogsaya.blogspot.com 25 Jun '14, 8am

    Yang paling best, ALMOST ALL my celebrities friend are joining the event. Super thankful for that, malah diorang yang lebih-lebih overthink nak hias booth terutama Lisa Surihani and Elfira Loy LOLOLOL. Kat sini, Keknis nak menjemput semua yang sedang baca ini, jom datang ket event Kek...

  • Real Toys Real Joy

    Real Toys Real Joy

    inibelogsaya.blogspot.com 19 Jan '14, 10am

    Belum lagi masuk sindrom-sindrom anti-sosial. Ada anak-anak yang so engrossed dengan gadget masing-masing sampai tak bersalam orang. Kalau salam pun pastu blah and masuk balik dunia dia sendiri. Dekat restaurant kalau anak nangis, ada parents yang terus capai gadgets nak diamkan diora...

  • I am giving away 2pairs of #GUESSjeans to my lucky readers! Read my store visit here

    GUESS Jeans, always my kind of jeans.

    inibelogsaya.blogspot.com 20 Sep '12, 1am

    I think it’s no longer a secret of how much I loooove GUESS Jeans. Everytime orang tanya babe jeans you beli kat mana? OMG GUESS JEANS, OMG YOU KENA TRY, CUTTING DIA CUN SUPERB AMAZING - Unleashing inner sales promoter in me. Jarang sekali beli jenama lain, jenama ini memang suits me ...

  • Fesyen Meletop

    inibelogsaya.blogspot.com 01 Apr '14, 4am

    Antara benda paling best yang Keknis buat sepanjang kerjaya Keknis, inilah dia, make over kan orang! Segmen Keknis iaitu segmen Fesyen Meletop di Astro Ria setiap hari Selasa jam 10malam adalah salah satu segmen tersayang dalam rancangan Meletop hosted by Neelofa dan Nabil. Sebab dala...

  • Letting Go

    inibelogsaya.blogspot.com 21 Oct '13, 6am

    Sepertimana yang semua tahu, Mad Markets dah masuk musim kedua, Keknis dah jelajah Taiwan, Bali dan Korea, dan hujung minggu ini episod Korea (daerah Busan) yang terakhir dengan Keknis sebagai host. Kemudian akan diterajui my adik-adik Akhmal dan Elfira. I love Mad Markets dan of cour...

    Related:
    1. Letting Go inibelogsaya.blogspot.com 23 Oct '13, 3am
  • Letting Go

    inibelogsaya.blogspot.com 10 Nov '13, 10am

    Sepertimana yang semua tahu, Mad Markets dah masuk musim kedua, Keknis dah jelajah Taiwan, Bali dan Korea, dan hujung minggu ini episod Korea (daerah Busan) yang terakhir dengan Keknis sebagai host. Kemudian akan diterajui my adik-adik Akhmal dan Elfira. I love Mad Markets dan of cour...

Related

hanishaizi.com
PREMIUM BEAUTIFUL *TOP AGENT.