Inibelogsaya.blogspot.com
#49

Hanis Zalikha

31 Okt 2013 ... Cerita dia begini, ramai yang nak sponsor Keknis macam-macam supaya dipromote tapi Keknis tak mampu terima semua jadi Keknis pun letak ...

Link: inibelogsaya.blogspot.com

  • Fesyen Meletop

    inibelogsaya.blogspot.com 01 Apr '14, 4am

    Antara benda paling best yang Keknis buat sepanjang kerjaya Keknis, inilah dia, make over kan orang! Segmen Keknis iaitu segmen Fesyen Meletop di Astro Ria setiap hari Selasa jam 10malam adalah salah satu segmen tersayang dalam rancangan Meletop hosted by Neelofa dan Nabil. Sebab dala...

  • Tips Naikkan Berat Badan

    inibelogsaya.blogspot.com 28 Mar '14, 11am

    Hello Keknis dah janji nak bagi tips naikkan berat badan sebab badan Keknis pernah naik satu ketika dulu jadi Keknis cuba ingat kembali perangai Keknis serta rutin waktu ketika itu untuk dijadikan panduan mahupun tauladan (bagi yang taknak naik berat badan). Tips yang diberikan tidak ...

  • Real Toys Real Joy

    Real Toys Real Joy

    inibelogsaya.blogspot.com 19 Jan '14, 10am

    Belum lagi masuk sindrom-sindrom anti-sosial. Ada anak-anak yang so engrossed dengan gadget masing-masing sampai tak bersalam orang. Kalau salam pun pastu blah and masuk balik dunia dia sendiri. Dekat restaurant kalau anak nangis, ada parents yang terus capai gadgets nak diamkan diora...

  • Letting Go

    inibelogsaya.blogspot.com 21 Oct '13, 6am

    Sepertimana yang semua tahu, Mad Markets dah masuk musim kedua, Keknis dah jelajah Taiwan, Bali dan Korea, dan hujung minggu ini episod Korea (daerah Busan) yang terakhir dengan Keknis sebagai host. Kemudian akan diterajui my adik-adik Akhmal dan Elfira. I love Mad Markets dan of cour...

    Related:
    1. Letting Go inibelogsaya.blogspot.com 23 Oct '13, 3am
  • Cara Memberi Berita Buruk

    inibelogsaya.blogspot.com 11 Dec '13, 2am

    First, kita kena paham dari mana kemarahan itu datang. Dari situ kita akan mendapat idea bagaimana untuk meredakannya. Contoh berita buruk yang fail paper BM untuk trial SPM. Mestilah kemarahan emak itu datang dari satu kekecewaan dan ketakutan. Mesti dia takut anak dia fail terus unt...

  • Letting Go

    inibelogsaya.blogspot.com 10 Nov '13, 10am

    Sepertimana yang semua tahu, Mad Markets dah masuk musim kedua, Keknis dah jelajah Taiwan, Bali dan Korea, dan hujung minggu ini episod Korea (daerah Busan) yang terakhir dengan Keknis sebagai host. Kemudian akan diterajui my adik-adik Akhmal dan Elfira. I love Mad Markets dan of cour...

  • I am giving away 2pairs of #GUESSjeans to my lucky readers! Read my store visit here

    GUESS Jeans, always my kind of jeans.

    inibelogsaya.blogspot.com 20 Sep '12, 1am

    I think it’s no longer a secret of how much I loooove GUESS Jeans. Everytime orang tanya babe jeans you beli kat mana? OMG GUESS JEANS, OMG YOU KENA TRY, CUTTING DIA CUN SUPERB AMAZING - Unleashing inner sales promoter in me. Jarang sekali beli jenama lain, jenama ini memang suits me ...

  • Jenis-jenis Bekas Kekasih. Anda Yang Mana?

    inibelogsaya.blogspot.com 25 Jun '13, 3am

    Pernah tak wonder what type of ex are you? Mesti tak pernah terpikir pun nak kategorikan diri sendiri. Meh I tolong kategorikan. Hahahaha. Idea tercetus bila I perasan yang penyanyi suka buat lagu yang sepesen. Lagu ditulis selalunya menceritakan kisah hidup diorang, jadi I believe th...

Related

hanishaizi.com
PREMIUM BEAUTIFUL *TOP AGENT.