Inibelogsaya.blogspot.com
#51

Hanis Zalikha

31 Okt 2013 ... Cerita dia begini, ramai yang nak sponsor Keknis macam-macam supaya dipromote tapi Keknis tak mampu terima semua jadi Keknis pun letak ...

Link: inibelogsaya.blogspot.com

  • I am giving away 2pairs of #GUESSjeans to my lucky readers! Read my store visit here

    GUESS Jeans, always my kind of jeans.

    inibelogsaya.blogspot.com 20 Sep '12, 1am

    I think it’s no longer a secret of how much I loooove GUESS Jeans. Everytime orang tanya babe jeans you beli kat mana? OMG GUESS JEANS, OMG YOU KENA TRY, CUTTING DIA CUN SUPERB AMAZING - Unleashing inner sales promoter in me. Jarang sekali beli jenama lain, jenama ini memang suits me ...

  • Dah belog dah. How it happened - Karnival Teratak Glam Raya

    How it happened - Karnival Teratak Glam Raya

    inibelogsaya.blogspot.com 15 Jul '14, 6am

    Keknis pula kena come up dengan marketing gigs with all the marketing promo kit. 'Marketing gigs' tu macam perkara-perkara yang menarik orang datang ke Karnival Teratak Glam Raya. Keknis pilih kawan-kawan selebriti untuk meriahkan karnival dengan jualan mereka sebab diorang ada pemina...

  • Brownies and Ice Cream . Please spread this.

    Brownies and Ice Cream

    inibelogsaya.blogspot.com 20 Nov '12, 7am

    Dengan tagline ‘The Best You Can Get’, kami teruskan berfikir, macam mana nak bagi budak-budak tuh nikmati Baskin-Robbins ice cream secara the best! My little brother Imran volunteered nak bake chocolate cake, yums makan dengan ice cream! Tiba-tiba my little brother Hafiiz, came up wi...

  • Tempat makan best di Subang ! Subang people hollaback

    Tempat makan best di Subang

    inibelogsaya.blogspot.com 01 Aug '12, 3am

    My friends kebanyakan are from Subang Jaya since I pun dibesarkan di situ, so selalu if I nak jumpa mereka beramai-ramai, lebih convenient for me to go to Subang. Yang tak convenient is when semua buntu nak makan kat mana. Seriously, Subang is lacking places for affordable good food. ...

  • 1st time baca blog tersohor :) @HanisZalikha: Pengalaman harian bersama dua jejaka sudah dipublish

    Gangster Celop Co-Stars

    inibelogsaya.blogspot.com 04 Aug '12, 4am

    Syamsul kali pertama berada di tempat yang sama (depan Aswara untuk scene tracking taxi), kami tak berjumpa pun. Sebab dia terperap dalam kereta dia. Fuh, what a snob . Or so I thought. Rupanya bila bekerja dengan dia, dia buat you rasa selesa. If ada scene dengan dia, we’ll talk abou...

  • Real Toys Real Joy

    Real Toys Real Joy

    inibelogsaya.blogspot.com 19 Jan '14, 10am

    Belum lagi masuk sindrom-sindrom anti-sosial. Ada anak-anak yang so engrossed dengan gadget masing-masing sampai tak bersalam orang. Kalau salam pun pastu blah and masuk balik dunia dia sendiri. Dekat restaurant kalau anak nangis, ada parents yang terus capai gadgets nak diamkan diora...

  • Taat Pada Boyfriend

    inibelogsaya.blogspot.com 27 Jul '12, 7am

    Perempuan selalu cinta dalam-dalam. Tak berpada-pada. Dia percaya lelaki itulah yang dia bakal kahwini. Mungkin dia anggap, relationship itu sebagai satu test, adakah dia wifey material. Jadi dia kena tunjuk betapa wifey materialnya dia. Dengan taat pada boyfriend. I’ve seen this a lo...

  • Letting Go

    inibelogsaya.blogspot.com 21 Oct '13, 6am

    Sepertimana yang semua tahu, Mad Markets dah masuk musim kedua, Keknis dah jelajah Taiwan, Bali dan Korea, dan hujung minggu ini episod Korea (daerah Busan) yang terakhir dengan Keknis sebagai host. Kemudian akan diterajui my adik-adik Akhmal dan Elfira. I love Mad Markets dan of cour...

    Related:
    1. Letting Go inibelogsaya.blogspot.com 23 Oct '13, 3am

Related

hanishaizi.com
PREMIUM BEAUTIFUL *TOP AGENT.