Eyriqazz.com
#254

Eyriqazz.com

5 jam yang lalu ... Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada dua orang cahaya mata.

Link: eyriqazz.com

  • Income Blogging Pertama dari Innity

    eyriqazz.com 19 Apr '15, 4am

    Pucuk dicita, ulam mendatang. Keputusan yang dibuat selepas berfikir lebih dari setahun membuahkan hasil. Alhamdulillah, terima income blogging pertama dari Innity , hasil selepas sebulan meletakkan Iklan Innity di blog – Tak banyak, 3 angka je. Ok la kan, lepas la belanja breakfast d...

  • Komisen ke 9 dari Klikjer

    eyriqazz.com 05 Apr '15, 4am

    Alhamdulillah, makin menjadi-jadi income dengan affiliate selepas mempraktikkan beberapa tips dari Teknik SEO Merah Jambu . Salah satu darinya, komisen ke-9 dari Klikjer.Com : Alhamdulillah, RM135.80 komisen yang berjaya dijana untuk bulan March 2015. 4 buah ebook berjaya dijual. Not ...

  • Apa Yang Best di Kampung – Pantai dan Udara yang Nyaman

    eyriqazz.com 06 Mar '15, 3am

    Terengganu, antara destinasi pelancongan yang menawarkan kepelbagai dan banyak tempat menarik dan dikunjungi. Tak lupa juga pelbagai menu dan juadah tradisional yang sukar didapati di tempat lain antaranya keropok lekor, laksa terengganu, mee terengganu, satar, otak-otak, kuih akok da...

  • Keunikan Tersendiri di Restoran AK47

    eyriqazz.com 01 Mar '15, 3am

    Salah satu tempat makan best di KL adalah Restoran AK47 yang terletak di Jalan Taman Setiawangsa 37/56 berdekatan dengan AEON AU2 Setiawangsa yang menjanjikan keunikan tersendiri apabila berkunjung ke sini. Salah satu keunikannya adalah disediakan tempat duduk bersila. Rasa lebih sant...

  • Keenakan Kuih Bekang

    eyriqazz.com 20 Feb '15, 5pm

    orang mengantuk disorong bantal. Nasi dagang, done. Nasi lemak,done. Laksa terengganu, done. Mee rebus terengganu,done. Kuih bekang, done. Memang terasa lemak manis keenakan yang menyentuh jiwa. Kat kl memang susah nak cari kuih bekang ni. Tweet Anda mungkin menggemari artikel berikut...

  • Angin Pantai Yang Mengintai

    eyriqazz.com 20 Feb '15, 4am

    Bawa anak-anak ke pantai batu buruk lagi harini. Hati betul-betul rasa lebih tenang melihat deruan ombak, angin pantai san udara yang segar. seronok anak-anak bermain pasir di pantai batu buruk. Tidak mahu balik dibuatnya. Seronok dapat bercuti dan pulang ke kampung. Ingin tambah cuti...

  • Pengalaman Hantar Anak ke Smart Reader Kids

    eyriqazz.com 13 Jan '15, 9am

    2 tahun di Children Islamic Centre (CIC), tahun ini kami berubah angin hantarkan Alisya ke Smart Reader Kids . Feedback minggu pertama dari Alisya – Cikgu lagi best, kawan-kawan lagi best, belajar lagi best Alhamdulillah, anak suka belajar di tempat baru. Mana-mana tempat pun, tentu a...

  • Setiap Tilam ada Kisahnya

    eyriqazz.com 10 Jan '15, 6am

    Antara detik terindah Seorang Ibu/bapa adalah ketika melihat anak tidur. Time inila terasa ketenangan, kegembiraan, dan kepuasan di hati melihat anak-anak membesar sihat dan gembira. Sejuk hati seorang bapa macam saya. Macam anak saya, 3 orang anak, pelbagai kerenah mereka. Ada yang m...

Related

abangensem.com
abang ensem's blog
hazmanfadzil.com
Hazman
shakiddo.com
Blog shakiddo.com
ariffshah.com
blog.ariff | Just another blog by Ariff Shah
broframestone.com
Bro Framestone - Top Blogger Malaysia
denaihati.com
Hidupkan Untuk Memberi
gto-blog.skyrock.com
Blog de GTO-Blog - 0{õ_õ}0...Le Blog du GREAT TEACHER ...