#12

Hidupkan Untuk Memberi

Blog Peribadi no satu di Malaysia yang berkongsi kisah kehidupan, gadget, blogging tips dan kisah kembara.

Link: denaihati.com

  • Pendaftaran Sepetang Bersama Blogger 2017

    denaihati.com 25 Apr '17, 3pm

    Mari baca artikel menarik di bawah Hadiah cabutan bertuah SBB2015 Facebook Twitter Google+ PinterestAssalamualaikum dan Salam 1Dunia, ramai yang sedang menunggu berita Majlis Sepetang Bersama Blogger. Kalau 2014 lebih 400… ... Baca selanjutnya » Gambar-gambar menarik Sepetang Bersama ...

  • Sistem Celcom mengecewakan ramai pengguna

    denaihati.com 12 Apr '17, 3am

    Kami anak beranak memang pengguna tegar internet. Sebelum ini bila tak cukup internet kami beli extra quota. Kali ni bila anak yang di UKM nak tambah quota, tak lepas dan jadi pending sebab sistem sudah berubah. Abang pergi kaunter untuk selesaikan isu pakej internet sub line yang ter...

  • Berniaga tak ada duit kecil

    denaihati.com 12 Apr '17, 12am

    Aku memang tak faham sebahagian peniaga kalau nak cerita majoriti bangsa kita juga … berniaga tak pernah nak bersedia terutama duit kecil. Kekadang hulur RM10 pun tak ada baliknya apatah lagi kalau hulur RM50 atau RM100. Ini nak berniaga atau nak main-main. Nak dapat duit kecil bukan ...

  • Penjelasan Tuan Guru Hj Hadi maksud pindaan Akta 355

    denaihati.com 06 Apr '17, 5am

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar sahabat pembaca setia dan juga yang pertama kali terjumpa blog ini. Dah baca ke entri sebelum ini “Mengembara di muka bumi menyaksikan bagaimana kesudahan orang terdahulu “. Kali ini Abang nak berkongsi Penjelasan Tuan Guru Hj Hadi Awang...

  • Misteri perempuan berkereta MPV Honda merah

    Misteri perempuan berkereta MPV Honda merah

    denaihati.com 09 Apr '17, 4am

    Hari ini perempuan berkereta MPV Honda Merah itu menjadi ikon produk termasyhur sudah tidak perlu berdiri di atas pentas menjual maruah dengan kelakar yang tidak menjadi atau menjadi penaja besar program realiti. Mempunyai cawangan jualan produk di setiap negeri malahan sudah ada cawa...

  • Makan durian musang king pun kena tipu

    denaihati.com 04 Apr '17, 4am

    Facebook Twitter Google+ Pinterest Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar sahabat pembaca setia dan juga yang pertama kali terjumpa blog ini. Dah baca ke entri sebelum ini “Kopi yang boleh hilangkan letih dan mengatuk segera “. Kali ni Abang nak kongsi cerita tragedi durian m...

  • Biobax hilangkan sakit dalam masa 10 saat

    denaihati.com 02 Apr '17, 5pm

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar sahabat pembaca setia dan juga yang pertama kali terjumpa blog ini. Dah baca ke entri sebelum ini “Penawar Berdengkur Kuat “. Kali ni Abang nak kongsi rahsia untuk hilangkan sakit dalam masa 10 saat yang mendapat kelulusan KKM.

  • Dialog Tun Dr Mahathir vs Dato Seri Mohd Nazri Aziz

    denaihati.com 01 Apr '17, 4am

    Dialog Tun M, Nazri sah, polis tiada halangan. Dialog antara bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz disahkan akan berlangsung pada 7 April ini, jam 9.00 malam – Kata Pengarah Urusan Kumpulan Media Kara...

Related