Pilihan Binari

  1. 26 Nov '17, 9am

    Basically aku rasa orang Melayu ni malas..malas nak membaca , malas nak tambah ilmu. Pasal tu bila cakap pasal investment mesti terus ingat dah bole goyang kaki n duit akan bertambah sendiri...Kalau nak ikutkan investment ni ada macam2 main forex , ASB , Tabung Haji dan lain2..yang paling intrend skr ni pilihan binari..kalau nak tau lebih bole cek kat sini

    http://http://www.carauangdiinternet.com/blog-cara-mengenali-pilihan-binari

    • See on:
  2. 26 Nov '17, 8am

    [http://www.google.com](terbaek)

    • See on:
  3. 26 Nov '17, 8am

    [best gak kalau boleh](www.google.com)

    • See on:
  4. 26 Nov '17, 8am

    Main saham memang ada risikonya...pada aku yang paling penting ialah jangan tamak. Sama la jugak kalau kau main forex ke, <a href="http://www.carauangdiinternet.com/blog-cara-mengenali-pilihan-binari"> pilihan binari </a> ke atau apa saja jenis trading. Kena ada ilmu dan jangan tamak. If rasa you have reach amount yang kau nak , just stop dulu utk next trading...

    • See on:
  5. 26 Nov '17, 8am

    Saya setuju ! Apa pun nak buat kena ada ilmu !

    • See on: