24 Jul '17, 12am

Medicare Mobile Commode Chair and the Drypers for Mak Ajah…

Medicare Mobile Commode Chair and the Drypers for Mak Ajah…

Medicare Mobile Commode Chair and the Drypers for Mak Ajah… Special entry for my mak ajah yang still not well. So at least in the future, for reference ke hapa bolehlah jadi selak menyelak di sini. Riak takbur nih…yelah, nak show off benda nih. Ada orang kan panas je bila aku show off, tak pikir ke sume benda kita tunjuk beli menyenangkan kerja orang lain, nak carik info dah ada depan mata. but i dah been there done that, no matter how lah haters menyampah pun, akak pedulik hapa kan? lagi aku up up up pun. So this is a movable toilet for mak ajah. I got it at a price of RM275. AQ Medicare Mobile Commode Chair CMC2015 Memandangkan mak kadang2 dok rumah anak ni anak tu, even my house so much easier to have this. Specially part mandikan, mudah pakai nih. Cuma the bahagian bawah takde tempat letak kaki, so kalau nak tolak dari kerusi sofa jauh ke tak molek coz mak nya kaki ken...

Full article: http://redmummy.com/2017/07/24/medicare-mobile-commode-ch...

Tweets

How important is mobile to SEO? Check out our m...

searchenginewatch.com 24 Jul '17, 7pm

How important is mobile to SEO? Mobile is now the most important digital platform for all marketers and SEO practitioners ...

Mobile payments: Is Singapore behind the curve?

channelnewsasia.com 24 Jul '17, 1am

SINGAPORE: Apple Pay , Android Pay , DBS PayLah!, Dash and Liquid Pay are just some of the growing number of mobile paymen...

Latest Mad Scientist: How Lethal, Mobile, Protected and Aware?

Latest Mad Scientist: How Lethal, Mobile, Prote...

smallwarsjournal.com 24 Jul '17, 7am

calls for a Joint Force designed to conduct 24 distinct future missions, among them, Global Maneuver and Seizure , Defense...