01 Jan '13, 4am

Makan Sampai Tahun Depan via @ariffshah

Makan Sampai Tahun Depan via @ariffshah

Dulu kat Moscow every year sambut new year. Bukannya apa, kat sana dah memang meriah, jadi tumpang sekaki beli mercun untuk dibakar di malam new year sambil main salji. Masa celebrate memang tak ingat dah suhu minus berapa sampai tangan kena frostbite sebab main salji. Kali pertama menyambut tahun baru di Malaysia. Takdelah sambut sangat pun, cuma masa nilah semua orang ada masa dan sedang bercuti. Dapatlah berkumpul dengan kawan-kawan. Host malam tadi adalah saudara Fazreen , boss OSGP . Dah lama planning nak melawat home office dia, baru sekarang dapat. Kenal sejak zaman blogger dulu, sekarang dah jadi successful businessman. Masa ni diorang tengah bincang pasal VB, C++, ASP.net, PHP, HTML, Java dan entah apa-apa lagi. Saya cuba buat-buat faham.. Saat-saat ketibaan Dato’ jam 11:59 malam Tak lama lepas tu dia update website. Memang dedicated habis. Inilah rahsia macam man...

Full article: http://ariffshah.com/makan-sampai-tahun-depan/

Tweets

Selamat Tahun Baru 2013 M'sia! Semoga apa yang ...

1malaysia.com.my 01 Jan '13, 4am

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam 1Malaysia. Tuan-Tuan dan Puan-Puan Rakyat Malaysia Sekalian, 1. Alham...

Gambar: Aksi Mesra Nasha Aziz & Nur Iman Tang D...

rotikaya.com 01 Jan '13, 2pm

Berita Berkaitan 31 December 2012 Gambar: Di Sekitar Resepsi Perkahwinan Khairul Fahmi & Leuniey Natasha 28 December 2012 ...

Perutusan Sempena Tahun Baru 2013

Perutusan Sempena Tahun Baru 2013

1malaysia.com.my 31 Dec '12, 1pm

Alhamdullilah, beberapa jam lagi kita akan menyambut tahun baru 2013. Sebagai rakyat Malaysia kita perlu bersyukur kerana ...

Selamat Tahun Baru 2013.: Sepanjang 2012,terlalu banyak peristiwa dan isu dibangkitkan. Politik negara menuj...

Selamat Tahun Baru 2013.: Sepanjang 2012,terlal...

pisau.net 31 Dec '12, 4pm

Sepanjang 2012,terlalu banyak peristiwa dan isu dibangkitkan. Politik negara menuju kearah lebaran yang baru.Episod 2012 b...

Hayakummullah! Selamat tahun baru and happy new...

facebook.com 31 Dec '12, 4pm

Hayakummullah! Selamat tahun baru and happy new year to all my friends and family in malaysia, singapore, australia, saudi...

Blog: [VIDEO] Perutusan Tahun Baru 2013 Oleh Da...

anwaribrahimblog.com 31 Dec '12, 2pm

[VIDEO] Perutusan Tahun Baru 2013 Oleh Dato Seri Anwar Ibrahim 31 December 2012 Pendapat Pendapat Anda? Tweet Pendapat And...

Kongsi Gambar Makan McDonalds, Shila Amzah Dihentam Peminat via @beautifulnara

Kongsi Gambar Makan McDonalds, Shila Amzah Dihe...

beautifulnara.com 01 Jan '13, 3pm

Kesian pulak Abang Nara melihat nasib Shila Amzah ini. Semua benda yang dibuat semuanya jadi kontroversi. Terbaru, Shila t...

Komedo yang sering muncul di wajah memang sangat mengganggu. Bintik hitam atau bahkan putih ini... #Hidung #Kecantikan

Komedo yang sering muncul di wajah memang sanga...

cantikdansehat.net 01 Jan '13, 12am

Makan Durian Bisa Memancing Tumbuhnya Komedo May 9, 2012 by Cantik Dan Sehat in Hidung , Kecantikan with 0 Comments Komedo...

Kalau Anak Tak Boleh Diam, Jangan Dibawa Ke Dalam Panggung Wayang - blog.ariff via @ariffshah

Kalau Anak Tak Boleh Diam, Jangan Dibawa Ke Dal...

ariffshah.com 27 Dec '12, 4pm

Situasi: Tengok cerita Upside Down; cerita romantik katanya. Oklah.. Selang dua seat, ada couple.. dan anak kecilnya. Swee...

Durian Goreng. Pernah makan tak? Sedap sangat t...

facebook.com 31 Dec '12, 12pm

Durian Goreng. Pernah makan tak? Sedap sangat tau! Kami jumpa di Genting Highland (indoor). Tempat lain tak pernah jumpa l...

@SarahJalil idk surat khabar mana nah

@SarahJalil idk surat khabar mana nah

greenboc.blogspot.com 01 Jan '13, 12pm

i dalam satu kejadian yang agak memeranjatkan seorang budak remaja berusia 13 tahun telah ditangkap kerana cuba merogol se...

Ini untuk #kesiandafi @dafiismailsabri kami enjoy makan durian bersama @hairulazreen @zoeyrahmanHM @dazrin88

Ini untuk #kesiandafi @dafiismailsabri kami enj...

instagram.com 01 Jan '13, 6pm

Ini untuk #kesiandafi @dafiismailsabri kami enjoy makan durian bersama @hairulazreen @zoeyrahmanHM @dazrin88 @nik9_ @alifh...

Ganalnya awak ema "@paman_iwak: PESTA DURIAN @s...

twitpic.com 01 Jan '13, 9am

Copy & paste this code into your website <a href="http://twitpic.com/brgrqg" title="Share photos on twitter with Twitpic">...

Cuti Umum 2013 : Kalender & Takwim Cuti di Mala...

beritasemasa.com 03 Jan '13, 11am

SKMM Rebate RM200 Smartphone (Telefon Pintar 3G). Boleh Beli Sebarang Model. Tiada HAD! Gaji Minimum Bermula 1 Januari 201...

Gotong-royong Bersama Petronas via @ariffshah

Gotong-royong Bersama Petronas via @ariffshah

ariffshah.com 25 Dec '12, 12pm

Sebelum.. Selalu pergi event launching produk, jenama dan barangan je. Memang best, senang nak pergi dan tak memerlukan ba...