31 Dec '12, 2am

Serina Chef Wan Guna Gambar Palsu Untuk Promosi Produk Kesihatan? via @beautifulnara

kalau ye pun company bagi, artis jangan jadi macam lembu sgt. awak artis, kalau kasi testimonial palsu macam ni, itu yang jadi problem. sebab awak terkenal. marketing syarikat akan jadi lagi bagus bila awak yang introduce orang ni pakai produk ni kurus and whatsnot. peminat awak nampak iklan macamni, ada yang akan terpengaruh. saya tau sebab dulu saya gemuk jugak, pantang nampak testimonial berjaya kurus, saya nak pakai. saya tak ada duit je itu yang saya tak beli. so saya exercise dan jaga makan, belajar, lead a healthy lifestyle. kalau orang gune pic before and after, saya pun akan marah. penat2 kita workout, healthy eating senang je company buat duit, kayakan lagi kroni dengan usaha orang lain. kalau betul serina pun ditipu syarikat ni, so amik pengajaran lain kali. btw apa kata serina pun pakai sdII. kalau awak dapat turun berat badan, boleh buat testimonial awak sendi...

Full article: http://beautifulnara.com/serina-chef-wan-guna-gambar-pals...

Tweets

Serina Redzuawan ‘Kantoi’ Guna Gambar Palsu Unt...

rotikaya.com 30 Dec '12, 2pm

Bukan perkara baru individu yang menggunakan pelbagai taktik demi keuntungan tetapi jika ia’nya melibatkan selebriti, waja...

Saya Tidak Tahu Gambar Tersebut Adalah Palsu – Serina Chef Wan via @beautifulnara

Saya Tidak Tahu Gambar Tersebut Adalah Palsu – ...

beautifulnara.com 01 Jan '13, 2pm

Kan Abang Nara dah kata Serina Chef Wan tidak bersalah di dalam hal ini. Dalam entri sebelum ini, pemilik gambar yang diko...

Hubungan Cinta Zzati Dan Wan Zack Bermula Di Twitter via @beautifulnara

Hubungan Cinta Zzati Dan Wan Zack Bermula Di Tw...

beautifulnara.com 31 Dec '12, 1am

Marilah kita memulakan kisah hari terakhir tahun 2012 dengan cerita tentang percintaan Zzati dan bintang Harimau Malaya, W...

Oh! Incredible Hulk Palsu: Kisahnya mamat ni sibuk warnakan hijau badan dia sebab nak jadi Incredible Hulk palsu...

Oh! Incredible Hulk Palsu: Kisahnya mamat ni si...

ohtidak.com 01 Jan '13, 11pm

Kisahnya mamat ni sibuk warnakan hijau badan dia sebab nak jadi Incredible Hulk palsu. Bila dah selesai, baru dia sedar ya...

Madu untuk isteriku .. di

Madu untuk isteriku .. di

benashaari.com 30 Dec '12, 5am

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana ...