30 Jun '11, 6am

OHBULAN!: (Gambar) Preview Baju Perkahwinan Tomok & Ayu.

OHBULAN!: (Gambar) Preview Baju Perkahwinan Tomok & Ayu.

Ramai yang sudah maklum dengan perkahwinan Tomok & Ayu yang akan berlangsung di rumah pengantin perempuan, esok hari. Kali ini, Hatta Dolmat telah diberi kepercayaan untuk menyiapkan baju perkahwinan mereka berdua. Sedikit preview untuk kalian, tapi sayang tak boleh nak tengok baju perkahwinan tersebut dalam versi berwarna. Mungkin Hatta Dolmat tak nak pengantin hilang serinya besok, kan? Menurut Hatta Dolmat, busana perkahwinan Ayu mendapat inspirasi daripada royal wedding sentuhan kontempori moden. Di bahagian bahu, terdapatnya kemasan yang berkonsepkan bidadari iaitu failing angel , sesuai dengan judul sebuah lagu Tomok. Semalam, OHBULAN! menerima panggilan telefon daripada Tomok yang menjemput pihak kami ke majlis perkahwinannya pada 6hb di Saloma Bistro. Tak sabar rasanya nak tengok Tomok naik pelamin, congrats bro!

Full article: http://www.ohbulan.com/gambar-preview-baju-perkahwinan-to...

Tweets

(GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Tomok Dan Ayu...

(GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Tomok Dan Ay...

beautifulnara.com 04 Jul '11, 3am

Semalam telah pun berlangsung majlis resepsi di rumah sebelah pengantin perempuan untuk pasangan Tomok dan Siti Rahayu. Ke...

(VIDEO)Save The Date – Tomok & Ayu via @beautif...

beautifulnara.com 28 Jun '11, 4am

Romantik sungguh Tomok dan Ayu. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Terima kasih kepada Tomok kerana menjemput Abang ...

aha! Ramai yg kata rupa isteri @tomok_nb_oiam ni macam Mas Idayu. Betul ke? @IsmaAf7 apa pula kata anda?

aha! Ramai yg kata rupa isteri @tomok_nb_oiam n...

zonartis.com 03 Jul '11, 2am

Seperti yang kami katakan pada post sebelum ini , inilah gambar sekitar majlis resepsi Tomok dan Siti Rahayu (Ayu) yang ka...

@tomok_nb_oiam

@tomok_nb_oiam

beautifulnara.com 05 Jul '11, 1pm

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara.com tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca ka...

hehe blogged a preview for tonight's launch!

hehe blogged a preview for tonight's launch!

joy-aholic.livejournal.com 03 Jul '11, 4am

I'm terribly sorry for the last minute preview blogpost! ANDDDDD if you've been following me on twitter, you (most probabl...

#zonartis Jap lagi nak update gambar sekitar majlis resepsi @tomok_nb_oiam yang berlangsung siang tadi.. Sebelum...

#zonartis Jap lagi nak update gambar sekitar ma...

zonartis.com 02 Jul '11, 1pm

Buat yang masih tak tahu (rasanya semua dah tahu, saja nak bagi tahu lagi. Huhu..), Tomok telahpun selamat bernikah dengan...

(Gambar) Majlis Perkahwinan Noh Hujan Dan Mizz Nina (via @ohtweet)

(Gambar) Majlis Perkahwinan Noh Hujan Dan Mizz ...

ohartis.com 02 Jul '11, 9pm

Majlis perkahwinan tertutup antara Noh Hujan dan Mizz Nina telah berlangsung di Ampang Jaya.Pihak Noh Hujan menyerahkan tu...

After jane. Yayyyy updated | Yips Kitchen - the preview. @jaclynchew

After jane. Yayyyy updated | Yips Kitchen - the...

eforericyong.blogspot.com 01 Jul '11, 6am

Recently, I went to try out this place in Sunway Pyramid - it is NOT a new place; in fact, it has been there since like 10...

OHBULAN!: (Gambar) Photoshoot Kad Perkahwinan Memey Suhaiza & Norman Hakim

OHBULAN!: (Gambar) Photoshoot Kad Perkahwinan M...

ohbulan.com 20 Jun '11, 3am

nak berkahwin? Kini teka-teki hampir terjawab apabila kami sudah mula dapat mengintai preview kad perkahwinan Memey Suhaiz...

(GAMBAR)Majlis Pernikahan Tomok & Siti Rahayu via @beautifulnara

(GAMBAR)Majlis Pernikahan Tomok & Siti Rahayu v...

beautifulnara.com 02 Jul '11, 2am

Cantik gila baju rekaan Hatta Dolmat untuk majlis pernikahan Tomok dan Siti Rahayu. Memang makin berseri wajah Ayu yang me...

Gosip Artis Malaysia: (GAMBAR)Ayu Raudhah Yang Terbaru, Makin Sweet ~~: Tweet Kalau anda ingin dapatkan wajah be...

Gosip Artis Malaysia: (GAMBAR)Ayu Raudhah Yang ...

beautifulnara.com 01 Jul '11, 7am

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara.com tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca ka...

(Gambar) Fazura & Neelofa Bertudung Dalam Drama...

ohbulan.com 30 Jun '11, 5am

“Kami ada bertemu di set beberapa kali, namun kami tidak ada babak yang sama. Kami berdua hanya buat hal masing-masing. Me...