30 Jun '11, 5am

Isteri-Isteri Salih Yaakob Jeles Dengan Emi...

Isteri-Isteri Salih Yaakob Jeles Dengan Emi...

Rasanya anda semua pun perasan terutama semasa Maharaja Lawak di mana Salih Yaakob sentiasa ada bersama dengan isteri barunya, Emi. Abang Nara ada terfikir jugak takkanlah isteri-isteri tua SY tak jeles asyik-asyik Emi je yang keluar. Akhirnya jawapan kepada persoalan itu sudah keluar daripada mulut SY sendiri:- Saya sedar mereka rasa kurang selesa apabila Emi lebih menonjol. Bukan senang nak jaga hati mereka tetapi saya akan perjelaskan setiap hal yang saya lakukan di luar. Lagipun, bukan saya yang mahu tonjolkan Emi, pihak media yang kerap bertanyakan tentang dia, saya jawab macam biasa. Malah mereka (media) juga ada membuat temu bual dengannya. Untuk pengetahuan anda, SY bukan sengaja nak bawak Emi ke semua event. Sebenarnya Emi adalah pengurus peribadi SY. Itu yang diusung ke sana ke mari. So sila jangan salah faham ye. Apa-apa pun tak sabar nak menonton rancangan talk...

Full article: http://beautifulnara.com/isteri-isteri-salih-yaakob-jeles...

Tweets

Jom Usshha blog Oh bulan~

Jom Usshha blog Oh bulan~

ohbulan.com 30 Jun '11, 5am

Kehidupan Amir AF9 (Twitter: @amirjahari ) memang penuh dengan pancaroba, apatah lagi dia keseorangan di tanah semenanjung...

Semuanya FITNAH.. Azri Tak Bermesra Dengan Lena di Hotel Bali!!

Semuanya FITNAH.. Azri Tak Bermesra Dengan Lena...

syokkahwin.com 30 Jun '11, 11pm

Keluar cerita bahawa dua artis realiti berkelakuan sumbang di negara seberang (Bali) beberapa minggu lalu.. Tup tup keluar...