29 Jun '11, 1am

Bernama TV’s The Breakfast Club

bestnya ada privilege macam nih. Kat umah tak dapat attention, takper, kat luar kita dapat perhatian. Thanks Wisma Bernama untuk kesedaran bagi ibu2 mengandung yang memandu sendirian. First spot, depan guard house lagik. i did my make up, as usual dari dalam kereta. sambil driving dalam jam. kalau u tak expert jangan buat. i dah buat keje make up sambil driving bertahun2…. make up artist cuma touch up a bit jer on my face coz i dah siap buat sendiri. wpun hanya light make up, tak yah heavy pun even for tv show. it s not for a long recording pun. it s a live show. cuma rambut je dibantu coz i tak sempat nak blow langsung. Yelah pagi2 aku sebelum pergi kerja, hantar Gegirl to school. My usual routine, and luckily the Breakfast talk show pun dibuat di pagi hari…. I was approced by Bernama TV’s The Breakfast Club for an interview session….months ago. I gave my slot and nah, sa...

Full article: http://redmummy.com/2011/06/29/bernama-tvs-the-breakfast-...

Tweets

Hennessy Artistry 2011 is Back to KL Mist Club

Hennessy Artistry 2011 is Back to KL Mist Club

xiangcool.com 28 Jun '11, 5pm

Staying true to H-Artistry’s innovative approach in blending musical genres of the East and West, the upcoming party will ...

new blog post: Gay Club

tinkertailor.blogsome.com 02 Jul '11, 1pm

The pig has flown. The impossible has happened. Yes, I stepped into a gay bar. Be not dismayed, my straight young female r...