10 May '17, 5am

Pulangan pelaburan saham lebih hebat dari skim cepat kaya

Pulangan pelaburan saham lebih hebat dari skim cepat kaya

Sebut saham, ramai yang akan kata takut nak main saham sebab nanti rugi. Memang trade saham bukan skim cepat kaya, kalau tak ada ilmu dan tak pandai kawal emosi memang boleh rugi 100%. Yang penting mesti ada ilmu dan pandai guna teknologi yang sudah tersedia untuk mendapat keuntungan maksima dan mengurangkan kerugian. Risiko rugi boleh dikurangkan sehingga tahap 80%, syarat kena rajin belajar dan mahir membaca situasi menggunakan semua indikator teknologi yang tersedia. Ada pulak yang kata nak main saham BSKL, modal mesti banyak. Itu hanya persepsi yang salah. Sekarang ada ramai guru, sifu dan mentor saham yang boleh membantu kita untuk belajar cara menganalisa saham bagi mendapat pulangan pelaburan lebih seratus peratus dengan modal yang mampu. Rugi kalau tak nak belajar ilmu saham kerana dalam industri pasaran saham ramai yang menjadi jutawan saham senyap-senyap dengan b...

Full article: http://denaihati.com/pulangan-pelaburan-saham-lebih-hebat...

Comments

  1. 26 Nov '17, 8am

    Main saham memang ada risikonya...pada aku yang paling penting ialah jangan tamak. Sama la jugak kalau kau main forex ke, <a href="http://www.carauangdiinternet.com/blog-cara-mengenali-pilihan-binari"> pilihan binari </a> ke atau apa saja jenis trading. Kena ada ilmu dan jangan tamak. If rasa you have reach amount yang kau nak , just stop dulu utk next trading...

    • See on:
  2. 26 Nov '17, 8am

    Saya setuju ! Apa pun nak buat kena ada ilmu !

    • See on:

Tweets

Melabur Dalam Saham Bukan Boleh Terus Kaya

Melabur Dalam Saham Bukan Boleh Terus Kaya

ariffshah.com 12 May '17, 4pm

Ada satu stigma masyarakat kita ni ialah bila disebut je perkataan invest / melabur, mesti fikir nak terus jadi kaya raya....

Durian Belanda Boleh Rawat Kanser Beribu Kali Lebih Baik Dari Kemoterapi? Jika Terlalu Kerap Diambil Boleh Undang...

Durian Belanda Boleh Rawat Kanser Beribu Kali L...

siakapkeli.my 09 May '17, 4am

Sebelum ini pasti kita sering mendengar yang buah durian Belanda merupakan buah yang terbaik untuk merawat kanser, ia tela...