30 Nov '12, 4pm

Gambar Siti Nurhaliza di Malam Gala Pink Jazzy Affair yg berlangsung tadi:

Gambar Siti Nurhaliza di Malam Gala Pink Jazzy Affair yg berlangsung tadi:

Terus terang, ini adalah kali pertama Budiey menjejekkan kaki ke Hotel Grand Hyatt Kuala Lumpur yang baru sahaja siap. Hashtag: #jakun. LOL M emang agak jakun tapi sebenarnya, hotel ini seperti apa yang dibayangkan, agak grand juga. Tengoklah kat level G tadi. Ingat ke ada kolam renang berdepan dengan dewan besar tadi, rupanya kolamnya cetek je. Buat hiasan penyejuk mata. Okay ini bukan review hotel ya, sebab entri ini Budiey nak kongsi dengan korang gambar-gambar yang lensa Budiey sempat ambil tadi. Dato’ Siti Nurhaliza mengenakan busana warna merah jambu rekaan Rizman Ruzaini. Dewan Grand Hyatt pun lawa gak. Bila lagi la nak ada event kat sini eh.Itu pun kerana kunjungan kali pertama ini adalah untuk melihat persembahan tiga orang penyanyi yang menyokong kempen Pink Jazzy Affair anjuran Gleneagles Kuala Lumpur yang berlangsung pada jam 8 malam tadi (30 November 2012). Bu...

Full article: http://www.budiey.com/gambar-siti-nurhaliza-di-malam-gala...

Tweets

Video Siti Nurhaliza Nyanyi Lagu Terukir Di Bin...

budiey.com 01 Dec '12, 3am

Dengan lenggok gaya alunan tersendiri, penyanyi Dato’ Siti Nurhaliza telah mengalunkan sebuah lagu yang layak ke pentas An...

Video Siti Nurhaliza Nyanyi Lagu Skyfall Adele....

budiey.com 01 Dec '12, 5am

Filem James Bond yang terbaru masih berada di pawagam walaupun dah 3 minggu ditayangkan. Bermakna aura James Bond masih di...

Petualangan baru hadir di Night Safari! Di Myst...

yoursingapore.com 04 Dec '12, 6am

Oops, your JavaScript appears to be disabled. To view this website, please enable the Javascript on your desktop browser f...

3 gambar Neelofa di zaman persekolahan: Satu na...

ohartis.com 01 Dec '12, 5pm

Satu nama pelakon dan pengacara wanita yang semakin meningkat naik sekarang ini tentulah Neelofa. Since ramai dah heroin y...

Jason Wu pink

Jason Wu pink

ohmyshoes.it 04 Dec '12, 10am

Pink, di quel rosa acceso che non teme di essere sfacciato ma anzi aspira ad esserlo. È il colore che Jason Wu attribuisce...

(3 GAMBAR)Perkahwinan Anak Tiri Siti Nurhaliza & Anak Gadis Datuk Hishamuddin via @beautifulnara

(3 GAMBAR)Perkahwinan Anak Tiri Siti Nurhaliza ...

beautifulnara.com 26 Nov '12, 3am

Secara teknikalnya, kini Datuk Siti Nurhaliza sudah berbesan dengan Menteri di Kementerian Dalam Negeri, Datuk Seri Hisham...

Cheeserland | Sweet, Pink, BFF

Cheeserland | Sweet, Pink, BFF

cheeserland.com 06 Dec '12, 5am

This is Yumi she is so creative!! She bought a Foruchizu cat ear hat and stuck a ribbon on it!!! And her pink Foruchizu ta...

pink on pink

fashiontoast.com 12 Dec '12, 7pm

The page cannot be found. Please check your URL.