29 Nov '16, 12am

Florentia Village, Wuqing, Tianjin

Florentia Village, Wuqing, Tianjin

Muncung penat, dah 7,8 jam kot masa ni spent kat dalam Florentia Village nih. Wohai….lesu hakak. Inilah dalam D&G nih…sofa yang aku duduk tu, aku rasa macam nak baring tidur je kat situ. Sangatlah penat, toksah cakap lagi la nak jalan pun tak daya. Lama lagi perjalanan pun kalau nak balik rumah nanti gak…Ni yang dari aku dok luar lama gila tuh, pastu aku masuk gak, pun menunggu lama lagik.

Full article: http://redmummy.com/2016/11/29/florentia-village-wuqing-t...

Tweets

Florentia Village, Wuqing, Tianjin Part 2

Florentia Village, Wuqing, Tianjin Part 2

redmummy.com 01 Dec '16, 12am

Florentia Village, Wuqing, Tianjin Part 2 some of the photos dalam ni kena kekecik sizenya coz i have issue ngan WLW. sema...

I'm at Food Village (Takashimaya Foodcourt) in ...

swarmapp.com 28 Nov '16, 12pm

You must enable JavaScript to use swarmapp.com We use the latest and greatest technology available to provide the best pos...