23 Nov '16, 2am

Suka makan burger? Ha.. cuba tengok tabiat sebenar korg kat sini!

Okay kali ni, kitorang nak bincang satu topik yang sangat menarik iaitu Burger!. So bila cakap pasal burger ni apa yang ada dalam fikiran korang? Hari ni kitorang nak korang tahu sebagai seorang penggemar burger dan sebagai seseorang yang pernah makan burger, korang dikategorikan sebagai pemakan burger yang macam mana? So nak tau tak? 1.Kaki Mengasing Kategori pertama ni mungkin ramai yang tahu. Bila nak makan burger je mula la rutin mengasingkan roti & patty burger kemudian makan satu-satu. Nampak kemas kan..tapi hilang nikmat gigitan satu burger yang lengkap. 2. Kaki Mesti Try! Bila ada je variasi baru burger, mesti mereka adalah antara insan-insan pertama yang excited nak try. Malah, kalau kena dengan selera mereka, dengan tidak ragu-ragu lagi akan buat review di laman sosial masing-masing. 3. Kaki Double Seterusnya, kategori yang agak rare ni sebab jarang kita dengar s...

Full article: http://www.ohbulan.com/7-tabiat-orang-bila-makan-burger-k...

Tweets

href="https://t.co/EDjgwGoFki">

sg.offerstation.com 21 Nov '16, 5am

The Premium Wagyu Double Mushroom Burger is now available at all MOS Burger outlets. Price (a la carte) at $5.90 / $6.20 w...

href="https://t.co/ucwiKVQFwv">

sg.offerstation.com 25 Nov '16, 6am

FREE a Coca-Cola (S) with every Chicken Fries purchase at Burger King. Flash their Facebook post to enjoy the offer at any...

Ingat Wanita yang Makan 2 Durian Bayar 700 Ribu...

jateng.tribunnews.com 21 Nov '16, 2pm

TRIBUNJATENG.COM - Postingan di media sosial Facebook soal harga durian yang mencapai Rp 700 ribu untuk dua durian belum l...

Antara 'Biru' Yang Mewarnai Hidup Korang Tanpa ...

ohbulan.com 22 Nov '16, 11am

Warna biru adalah warna selamat – warna yang paling universal disukai semua. Selain tu, biru tidak impulsif atau spontan d...

susan sama cimol lagi makan durian di medan:

youtube.com 23 Nov '16, 3pm

Learn more You're viewing YouTube in English (US) . You can change this preference below . Learn more You're viewing YouTu...

Aktiviti Awesome Yang Korang Boleh Buat Bersama Keluarga Di Setia City Park Weekend Ni!

Aktiviti Awesome Yang Korang Boleh Buat Bersama...

ohbulan.com 22 Nov '16, 9am

Korang dok fikir nak buat apa hujung minggu ni? Dah lama tak luangkan masa berkualiti bersama insan tersayang dek kerana k...

href="https://t.co/1E6COZ2nMj">

sg.offerstation.com 25 Nov '16, 6am

Take part in the Burger King #BKChickenFries Contest and stand a chance to win $100 weekly. To win: Get a sheet of Chicken...

Hidup anda dah rasa tak rasa enjoy macam masa r...

ohbulan.com 22 Nov '16, 4am

[VIDEO] Akibat Prank, Lelaki Ini Hampir Mati Digilis Kereta Yang Dipandu Oleh Isterinya. Tapi.. Real Ke Fake? 5 Petanda Ya...

Ingin memulakan perniagaan Internet? Ianya tidak semudah yang sering digembar-gemburkan. Apa sahaja bidang yang...

Ingin memulakan perniagaan Internet? Ianya tida...

irfankhairi.com 23 Nov '16, 3am

TIDAK MELAKUKAN PROMOSI. 96% perniagaan akan gagal. Punca utamanya adalah tidak melakukan promosi. Ada pepatah mat salleh ...

Nih Buat kelen yang pengen makan durian tapi males keluar rumah, order aja di…

Nih Buat kelen yang pengen makan durian tapi ma...

medantalk.com 02 Dec '16, 1pm

Nih Buat kelen yang pengen makan durian tapi males keluar rumah, order aja di @banadurianmedan. Bisa di antar sampe rumah,...