29 Jul '16, 1pm

PUNB Biz Challenge 2016: Dekat dua bulan saya senyap sikit gara-gara nak siapkan submissio...

PUNB Biz Challenge 2016: Dekat dua bulan saya senyap sikit gara-gara nak siapkan submissio...

Dekat dua bulan saya senyap sikit gara-gara nak siapkan submission untuk PUNB Biz Challenge 2016. Alhamdulillah. Siang tadi dah hantar kat pejabat PUNB. Serahan tangan lagi. Mentang-mentang dah tak kerja kan. PUNB Biz Challenge ni kalau ikutkan senang je. Submit business plan yang power dan asalkan syarikat anda dah beroperasi lebih dari setahun, layak untuk join. Pemenang kena carry out business according to business plan yang dia submit la. Jadi bukan submit kosong je. Menang atau tak tu.. tak taulah. Susah nak cakap. First time saya join competition macam ni. Tarikh tutup Biz Challenge 2016 ni adalah 1 Ogos ni. Memang sengaja saya senyapkan supaya tak ramai pesaing. haha Apa-apa pun, kita tengok macam mana nanti. Saya akan update progress challenge ni. Harap mereka tak ambil masa lama sangat nak evaluate penyertaan. More info kat laman web PUNB 7 SHARES Facebook Twitter

Full article: http://ariffshah.com/punb-biz-challenge-2016/

Tweets

.@LumineGolf is new grand final venue for @golfplanuk PGA Pro-Capt Challenge.

[email protected] is new grand final venue for @golf...

pga.info 29 Jul '16, 2pm

Lumine new venue for PGA Pro-Captain Challenge 29 Jul 16 Spanish destination Lumine Mediterranea Beach & Golf Community ha...

Recent Post: Spicy Korean Noodle Challenge (Fire Noodle Challenge)

Recent Post: Spicy Korean Noodle Challenge (Fir...

winniekepala.com 27 Jul '16, 12pm

Posted by: winniekepala , July 27, 2016 So many people talking about this Spicy Korean Noodle Challenge. Just go to YouTub...