20 Oct '12, 10am

Hujan Oh Hujan via @ariffshah

Hujan Oh Hujan via @ariffshah

Musim hujan sekarang ni. Tiap-tiap hari kalau boleh nak hujan. Memang syahdu.. Hujan ni sama macam snow la kat Moscow dulu. Tak boleh kena lama, kalau tak confirm demam. Basically hujan (dan salji) ni meletakkan badan dalam keadaan stress kerana badan terpaksa bekerja keras untuk menghasilkan tenaga haba supaya organ dalaman dapat berfungsi dengan normal. Dah memang sifat air, menyerap haba. Itu sebab letak air dalam radiator kereta (tanpa memerlukan cecair coolant) pun boleh jalan. Bila hujan ni, mat-mat motor macam saya memang sukar sikit la. Hari tu terpaksa ponteng launching event Samsung Galaxy Note 2 dan semalam pulak terpaksa ponteng kerja sebab hujan lebat. On the way pulang ke ofis lepas solat Jumaat (juga lepas site viewing rumah flat kat Seksyen 7 Shah Alam ) hujan lebat, jadi terpaksa stop kat kedai mamak sementara nak tunggu hujan reda. Last-last, pukul empat ...

Full article: http://ariffshah.com/hujan-oh-hujan/

Tweets

oh my god

adesblog.com 20 Oct '12, 5pm

Hujan hujan makan durian (Y)

pics.lockerz.com 21 Oct '12, 9am

United States of America (USA) Canada United Kingdom Afghanistan Albania Algeria American Samoa Andorra Angola Anguilla An...

KESALAHAN KERAJAAN SELANGOR LAGI: TEMBAKAU MAK ...

tukartiub.blogspot.com 20 Oct '12, 4am

KEGANASAN, PENIPUAN & INTERNET (hegemoni media daulah pecah) Edisi/Cetakan Kedua Rampaian tulisan-tulisan Hishamuddin Rais...

Apartment Below Market Value di Shah Alam via @...

ariffshah.com 19 Oct '12, 9am

rumah tu dekat dgn pintu belakang uitm kan. kalau btol kawasan tu memang boleh beli untuk jadikan aset, makcik ejam ada ru...

Ciri Yang Perlu Dilihat Semasa Site Viewing Rumah via @ariffshah

Ciri Yang Perlu Dilihat Semasa Site Viewing Rum...

ariffshah.com 20 Oct '12, 12am

Semasa site viewing kali pertama semalam, agak blank tentang apa yang perlu dibuat. Mujurlah ada dua peneman iaitu AE dan ...

Oh dear oh dear has already crashed even BEFORE...

exampaper.com.sg 24 Oct '12, 12pm

This Account Has Been Suspended

Blogger Yang 'Accident' - blog.ariff via @ariffshah

Blogger Yang 'Accident' - blog.ariff via @ariff...

ariffshah.com 23 Oct '12, 11am

Yes, pernah accident motor sekali dulu, tapi ni bukan cerita pasal accident. Ini adalah kisah saya dan sedikit sebanyak te...

Ponchos, capes and capelets, oh my! Ecofriendly cozy warmers from @nauclothing @lemlem @kaightshop and @Fashion_Change

Ponchos, capes and capelets, oh my! Ecofriendly...

eco-chick.com 19 Oct '12, 12pm

is the founder and editor-in-chief of Eco-Chick and author of The Eco-Chick Guide to Life (St. Martin's Press). A problogg...