29 Jun '16, 1am

The dokoh…: Ini kurung suraya dokoh, ada 2 bijik dokoh besau kat badannya, tapi selepas few hours pakai, aku ...

I sarung dari awal pagi terus pi kerja, biasanya aku akan menyalin dalam kereta but dah nak mood mood raya nih and biarlah ramai orang tengok yang aku dah pakai dulu kain baju dokoh nih hahahaha, walaupun orang nak pakai masa raya, so aku dah pakai awal2 dulu. After work I terus pi event, unlike last year, cantik je aku awal sampai tapi taun nih aku sesat. Bila heavy traffic, aku baca waze pun lintang pukang dah salah masuk simpang. Husband sampai dulu than me. Haiyahhhh…Kitorangkan split asing2 locationnya, kebetulan dia ada conference that week so dapat ler join sekaki aku masa nih

Full article: http://redmummy.com/2016/06/29/the-dokoh/

Tweets