28 Jun '16, 1am

Marie France Bodyline’s ART :): So now you know dah yang akak memang under treatment of Marie France Bodyline...

Marie France Bodyline’s ART :): So now you know dah yang akak memang under treatment of Marie France Bodyline...

Marie France Bodyline’s ART :) So now you know dah yang akak memang under treatment of Marie France Bodyline , dah few months gak lah actually, though the post of this is out a bit late. So I have dropped few kgs and reshaping of the body pun dah memang nampak hasil. But of cos ler, kita memanja sikit, kadang-kadang saje nak test power naikkan balik coz nak tengok dengan treatment Marie France , dia turun tak hahahaha, mengada la sangat kan. Alhamdulillah, so far memang ada hasil ler. Jadi to introduce you satu lagi treatment yang akak buat. Oh by the way, ada orang dok ingat dok manjang ler ada wrapping wrapping ni kan, oh itu bukan di MFB yek, memang ler ada tapi dalam 20 treatments, wrappingnya 2-3 kali je pun. So setiap kali buat treatment, bertukar-tukar dan pelbagai jenis lah treatmentnya yek. It s 2016 dude, mesti ler treatmentnya dah advanced. The treatment yang ak...

Full article: http://redmummy.com/2016/06/28/marie-france-bodylines-art/

Tweets

Discover why 2016 is the year of art photography with the @SothebysInst!

Discover why 2016 is the year of art photograph...

sothebysrealty.com 27 Jun '16, 6pm

London’s Victoria & Albert Museum (V&A) has recently announced that it will acquire The Royal Photographic Society (RPS) c...

100th Open de France: Day 1 in numbers

100th Open de France: Day 1 in numbers

europeantour.com 30 Jun '16, 6pm

Related Content News Bjerregarrd holds slender lead in France McIlroy in the swing of things in Paris After an enthralling...

Fed Ex is really working 3 business days to Sin...

etsy.com 30 Jun '16, 8pm

Our customized abstract pebble art shadow boxes are carefully made using a variety of beach treasures from the West Coast ...