31 May '11, 7am

Setahun Ams dalam kenangan…

Setahun Ams dalam kenangan…

meh kita kasi pulun gambar2 dalam draft, rupanya dok tenggek lama kan….so ni gambar setaun lepas, waktu aku and RD pi Europe trip, tinggal anak2 kat umah. Sebelum pergi tu kita tulis banyak notes + beli hadiah untuk depa, tak nak bagi depa sesedih and rindu to their parents. tiap kali depa bangun, ada je notes hijau / pink tu kat meja study depa. Aku mintak maid aku tampalkan sesiap. N fyi, depa tak duduk ngan maid aku jer, adik beradik aku pun tidur sama kat umah aku, so takdeler anak2 bertiga je ngan my helper. Petang sebelum kita fly malam tauh, Reddy adalah sarat nak beranak 3, ingat tak? Ini bukan dia tidur, tapi dia naik atas katil waktu aku ngan abang ngah tengok tv.Dia mohon dibelai, sian dia. badan dah sarattttttttttttt sangat. Ini lagi few hours nak terbang, pun Reddy masih lagi berkepit dengan Abang. masa dia ngah boyot ni je lah dia nak melekat kat kita. pastuh...

Full article: http://redmummy.com/2011/05/31/setaun-ams-dalam-kenangan/

Tweets

OHBULAN!: Nabil Ciplak Idea Jim Carey Dalam Mah...

ohbulan.com 30 May '11, 6am

yer la mestilah diorg dengki dgn nabil..kan nabil superstar..! aku pun tak suka nabil buat lawak jadi org amazon hari tu.t...