29 Apr '16, 1am

Satu hari dalam hidup Redmummy!: Rutin harian Akak rasanya lebih kurang sama kot dengan korang semua. Yang be...

Satu hari dalam hidup Redmummy! Rutin harian Akak rasanya lebih kurang sama kot dengan korang semua. Yang beza maybe cuma Akak kerja 8-6, kemudian balik rumah pikul tanggungjawab sebagai isteri dan ibu kepada 3 anak. So kat rumah memang bermacam-macam kerja lepas-satu-satu kena siapkan, betul tak? Bermula seawal 5.30pagi kena bangun sebab Abang dan Kakak nak pergi sekolah. Anak2 kena dihantar ke sekolah, pastu kejutkan Zeeshan pulak untuk siapkan dia punya school too Once siapkan Zeeshan, Akak pulak siap sedia untuk pergi kerja sekaligus hantar Zeeshan ke sekolah dia. Kalau mood dia baik memang smooth jer la pagi tu, tapi biasanya dia buat drama macam-macam, layankan jer lah si bongsu tu . Tapi memang banyak drama ler most of the time, adakalanya apaknya yang hantarkan. Once balik kerja bermulalah kerja-kerja surirumah aku. Kepantangan Akak bila rumah bersepah dan berterab...

Full article: http://redmummy.com/2016/04/29/satu-hari-dalam-hidup-redm...

Tweets

‘Kaki Internet’ Confirm Happy Gila Kalau Dapat ...

ohbulan.com 29 Apr '16, 2am

5 Sebab Nama Mira Filzah Tiba-Tiba Jadi Top…Katanya Sebab Si M***Z. Siapa Pula Tu? Panas & Bahang, Tapi Ingin Pasang Airco...

Satu Acara Anda Wajib Datang Jika Anda Kaki Makan

Satu Acara Anda Wajib Datang Jika Anda Kaki Makan

rotikaya.com 29 Apr '16, 3am

Berita INTERAKSI: 0 Tweet Satu Acara Anda Wajib Datang Jika Anda Kaki Makan Oleh Rotikaya Staff pada 29 April 2016, 11:04A...

Buku Yang Mengubah Hidup Saya

cutecarry.com 03 May '16, 11pm

Saya membaca buku ini sekitar tahun 2009. Ia adalah masa ketika saya agak tertekan dengan pelbagai isu. Buku ini mengubah ...

Pizza Durian, Salah Satu Varian Pizza Hut Terbaru

Pizza Durian, Salah Satu Varian Pizza Hut Terbaru

tribunnews.com 27 Apr '16, 5am

TRIBUNNEWS.COM - Jika Anda penggemar pizza dan Anda juga penikmat durian, apakah Anda akan menyukai pizza durian? Pizza Hu...

9 Jenis Member Yang Korang Tak Nak Pergi Holida...

ohbulan.com 25 Apr '16, 7am

Member jenis ni sama macam yang diva tu, bezanya yang ni asyik nak komplen benda yang remeh temeh je sampaikan boleh sakit...

Cara Mendapatkan Laporan Kewangan CCRIS Dalam M...

ariffshah.com 28 Apr '16, 11am

Better lagi report CCRIS dari CBM sbb banyak bank guna report diorang. Rating dan Scoring yang terbaik berbanding dari tem...