30 Mar '16, 3am

Pengalaman Lepas Ajar Tasha Shilla Tidak Mudah Diperdayakan Oleh Lelaki

No big deal lah. Bloggers & other reporters patut stop interviewing this kinda celebs.. Cth mcm tasha shila ni, punya la byk kontroversi, mabuk dlm club, buat tetek, dibela dato dpt kete audi, tayang perut pakai seksi2, accident sbb mabuk lagi, undi diri sndri dan, korg list kan je lah sndri.! Honestly masyarakat patut start to ban this girl already, takyah ambik belakon, takyah nak interview lagi dah. Takde benda baik yg nak dijadikan contoh. Some celebs ada juga yg buat salah, tapi ada yg berubah for the better. Tapi hat ni? It wont effect the industry even when you’re not around, tasha. Sorry la i dont hate her tapi bila byk sgt bad cases dah naik muak, fikir2 balik buat apa org mcm ni nak jadi artis? Haihh

Full article: http://beautifulnara.com/pengalaman-lepas-ajar-tasha-shil...

Tweets

Tasha Shilla Waspada Pilih Kekasih Hati

Tasha Shilla Waspada Pilih Kekasih Hati

rotikaya.com 29 Mar '16, 3pm

Selebriti Gambar Berita INTERAKSI: 1,898 Tweet Tasha Shilla Waspada Pilih Calon Suami, Belajar Dari Pengalaman Oleh Hazawa...

Lelaki Petronas Hina Perdana Menteri Dibuang Kerja 24jam

Lelaki Petronas Hina Perdana Menteri Dibuang Ke...

rmf7.wordpress.com 30 Mar '16, 6am

Oleh rmf – Artikel Copy dari UtaraNews Seorang Jurutera Petronas, Jalil Ismail yang sebelum ini dengan bangga menghina dan...