30 Mar '16, 12am

One more kitty please…: Bercerita kita pasal the kekucing kita pulak lah yeah. Hai QuPuteh ni berapa kali ma...

One more kitty please…: Bercerita kita pasal the kekucing kita pulak lah yeah. Hai QuPuteh ni berapa kali ma...

Mar 30 2016 Wednesday, 8:00 am One more kitty please… Bercerita kita pasal the kekucing kita pulak lah yeah. Hai QuPuteh ni berapa kali mandi pun tetap gak badan dia comot capuk. Pasalnya main luar, main pasir ke hapa, ada sekali dia balik rumah dengan basah kuyup pas main hujan ke kau…mencekik ke main tak pandang kiri kanan. Tau lapau ko yek. Ini malam yang dia merendek dok menyibuk nak tengok sama tv, sesambil aku blogging gak…. Tapak kaki kau omanghaik, tapi kaler je buruk, bersih actually. yang ni memang tak nak kalah ler kan, dia pun menebeng sama. Tu dia ngah tidur, pastu aku tetepuk badan dia (macam tepuk badan baby tidur) terjaga le kejap, then sambung balik membongkang. Aminah ni ada rasa tak malu sangat, satu rumah dia boleh lepak membuta….tak macam QuPuteh, tu batasnya kat bawah je, dia takut sangat nak naik atas. ha macam ni, memang tidur tak hengat….aku rasa d...

Full article: http://redmummy.com/2016/03/30/one-more-kitty-please/

Tweets

#singapore 11-21 Jun 2016: Robot Kitty Singapore

#singapore 11-21 Jun 2016: Robot Kitty Singapore

sg.everydayonsales.com 28 Mar '16, 3pm

Check Out the Robot Kitty Singapore at Suntec Convention & Exhibition Hall 403, 11 June to 21 June. Enjoy Kitty-themed cha...

Hello Kitty cafe to open at @ChangiAirport

soshiok.com 28 Mar '16, 8am

Hello Kitty mania is hitting Singapore! Not only has OPI launched exclusive Hello Kitty nail polish colours, but you'll so...