30 Nov '15, 12am

ABCD Parenting Tips…: ini bukan tulisan aku but tulisan laki haku. Kalau tulisan aku, ngan aku sendiri pun tak...

ABCD Parenting Tips…: ini bukan tulisan aku but tulisan laki haku. Kalau tulisan aku, ngan aku sendiri pun tak...

ini bukan tulisan aku but tulisan laki haku. Kalau tulisan aku, ngan aku sendiri pun tak paham nak baca balik. Iyeeee, sungguh sangat. My handwritings sangatlah ugly and hard to read. Tapi font merah ni, warna rasmi kami ler, jadi pen merah adalah sangat merata2 di rumahku jua kihkihkih…. the other day, kita ada dengar talk by Zaid Mohamad. Aku suka dengar talk2 or ceramah parenting, cuma peluang nak attend tu, time factor a bitlah. Tapi kalau dah ada depan mata, takkan nak biarkan begitu je kan. Kena grab. Being parents bukan kita beranak kuor je terus expert but benda ni hehari punya benda, kita belajar dari anak2 kita gak, pengalaman ni semua kan. also jadikan pengalaman lepas kita sebagai anak nakal (aku mengaku aku nakal gak dulu) ikhtibar. You dont judge a person from her 20 years ago punya past lah, skang punya cite lain dari dulu punya cite kan. Point number satu k...

Full article: http://redmummy.com/2015/11/30/abcd-parenting-tips/

Tweets

The Investments…: remember about the ABCD tips ...

redmummy.com 01 Dec '15, 12am

remember about the ABCD tips aritu kan, so nah, ini antara contohnya beyond expectations, means tak disuruh, dibuat. dahla...

Have you ever encountered difficulties in teach...

sakuraharuka.com 28 Nov '15, 11pm

Have you ever encountered difficulties in teaching your young ones the Chinese language? Well, we certainly have with Lil ...

Takdak Duit Habaq Kat Aku – Rakan Baik Ceritakan Sebab Mengapa Yus Jambu Disayangi Ramai https://t.co/W6kc4XlAaI

Takdak Duit Habaq Kat Aku – Rakan Baik Ceritaka...

ohbulan.com 01 Dec '15, 12am

Tapi, apakan daya, kehendak Allah. Saya terkilan. Arwah pernah mintak saya buatkan dia satu lagu raya versi Reggae. Saya s...