29 Sep '15, 1am

Kecuaian ayahanda…: Rasa macam jem terus blog aku bila cite pasal maid tu keluar. Tapi alhamdulillah ikut piki...

Kecuaian ayahanda…: Rasa macam jem terus blog aku bila cite pasal maid tu keluar. Tapi alhamdulillah ikut piki...

Rasa macam jem terus blog aku bila cite pasal maid tu keluar. Tapi alhamdulillah ikut pikir balik takde le seserius yang korang alami, sampai bawak jantan masuk dalam rumah majikan and got pregnant! wallahwei, tu antara komen2 di sini dan jugak kat my FB page. Dasyat betul. but tu lah, akak pun banyak dah pengalaman maid lahanad2 nih. ada yang baru semalam kerja, lari – pasal rumah ada CCTV tak selesa katanya. Plotak ko lah. ada yang lari pasal dia kata lakinya tak dapat duit dari agent Indo/agent Msia yang amik dia bawak ke KL. Adoi tu bukanlah masalah aku, aku bayau RM8ribu kat agent Malaysia, pastu dapat kau, aku tak pedulik dah whether agent sana sini tak bagi duit kat family kau tu hoi! tu patut settle sebelum kau masuk Malaysia ler. Cerita pasal maid ni akak sambung2 kemudian hari lah. Lots to tell too. Ada benda lain gak aku jumpa heh… Let s talk about tragedi Zeesh...

Full article: http://redmummy.com/2015/09/29/kecuaian-ayahanda/

Tweets