30 Apr '11, 6pm

BLOGLIST MAJLIS PERKAHWINAN UJANG9897

BLOGLIST MAJLIS PERKAHWINAN UJANG9897

bersempena dengan majlis perkahwinan ujang and yana nieh….ramai dah mula busy cari geng masing-masing nak g macam mana la…dengan siapa laa…nak naik apa dan macam-macam lagi la….so,apa alang-alang tu…meh kite kompomkan….blogger mana nak pergi???yela…kot-kot ada blogger tu same tempat tinggal ke??dekat dengan rumah blogger lain so bole la tumpang-tumpang…then konvoi reramai!!!tak ke meriah macam tu…tapi yang tumpang-tumpang tu….”DUIT MINYAK n TOL” bak mai la kat driver or owner bawak kate tu…penat depaaaa :p ye dak???

Full article: http://www.akmalhilmi.com/bloglist-majlis-perkahwinan-uja...

Tweets

(GAMBAR)Majlis Perkahwinan Diraja Putera William Dan Kate Middleton:

(GAMBAR)Majlis Perkahwinan Diraja Putera Willia...

beautifulnara.com 29 Apr '11, 12pm

Rasanya semua orang tahu yang sebentar tadi telah berlangsung perkahwinan diraja antara Putera William dan Kate Middleton....

#zonartis update #royalwedding on blog ~ Gambar perkahwinan Putera William & Kate Middleton

#zonartis update #royalwedding on blog ~ Gambar...

zonartis.com 30 Apr '11, 10am

Mungkin ada antara korang yang tidak sempat menyaksikan siaran langsung upaca perkahwinan Putera William dan Kate Middleto...

(Gambar) Majlis Pernikahan Zed Zaidi & Nelly Natalia

(Gambar) Majlis Pernikahan Zed Zaidi & Nelly Na...

ohbulan.com 01 May '11, 4am

Fuh, memang musim artis berkahwin, musim artis beranak pinak. Kali ini, OHBULAN! paparkan gambar majlis pernikahan Zed Zai...