01 Aug '12, 8am

Gossip: Aktif Berpolitik, Abby Abadi Sudah Nikah ADUN Kelaboran PAS?

Gossip: Aktif Berpolitik, Abby Abadi Sudah Nikah ADUN Kelaboran PAS?

Sekali lagi selamat datang ke buletin khas Abby Abadi di’mana kami akan sentiasa memaparkan perkembangan kerjaya politik aktress bergelar ‘pendakwah bebas’ ini. Kami perhati juga tulisan Abby Abadi di Twitter dua tiga hari ini bukan sekadar meneruskan dakwah juga kempen politik beliau, namun ada satu gossip politik yang beliau hadapi. Beberapa laman blog politik ada memetik ura ura mengatakan penglibatan Abby Abadi dalam politik kini lebih serius selepas menikahi salah seorang ahli politik PAS. Ahli politik yang menjadi mangsa gossip politik ini adalah ADUN Kelaboran Mohd Zaki Hj Ibrahim yang khabarnya kerap di’lihat bersama Abby Abadi di beberapa majlis ceramah anjuran PAS sejak kebelakangan ini. Namun Abby Abadi pantas menjadikan medium Twitter untuk menafikan sebarang hubungan dengan ahli politik tersebut tetapi tetap meminta peminat untuk mendoakan jodoh’nya cepat samp...

Full article: http://www.rotikaya.com/gossip-aktif-berpolitik-abby-abad...

Tweets

(TAHNIAH)Abby Abadi Dan Memey Suhaiza Kini Suda...

beautifulnara.com 02 Aug '12, 6am

secara jujurnya aku perhatikan abby ni seorg yg sgt tabah…pernah jatuh berkali-kali,kecewa berkali2..tp tetap bgn..susah n...

nak ajak Memey masuk PAS lettew Gambar: Memey Suhaiza Dan Abby Abadi Berbaik, Hadir Buka Puasa Bersama

nak ajak Memey masuk PAS lettew Gambar: Memey S...

rotikaya.com 02 Aug '12, 5am

Nampak? Lagi kisah Abby Abadi untuk dua hari berturut turut. Ada sahaja kisah dalam kehidupan baru beliau hari ini yang bo...

Memey Suhaiza Bersyukur Hubungan Dengan Abby Abadi Pulih via @beautifulnara

Memey Suhaiza Bersyukur Hubungan Dengan Abby Ab...

beautifulnara.com 02 Aug '12, 1pm

Abang Nara pasti ramai yang terharu dengan jalinan silaturahim yang sudah pulih antara Memey dan Abby Abadi. Bukan senang ...

OHBULAN!: "Tindakan Itu Agak Melampau" - Zul Ariffin Respon Isu Abby Abadi

OHBULAN!: "Tindakan Itu Agak Melampau" - Zul Ar...

ohbulan.com 01 Aug '12, 4am

Selepas beberapa isu yang ditimbulkan oleh Abby Abadi sebelum ini mengenai penglibatannya dalam politik, banyak respon-res...

BeritaSemasa : Abby Abadi Jadi Mangsa Politik?

BeritaSemasa : Abby Abadi Jadi Mangsa Politik?

beritasemasa.com 30 Jul '12, 7am

Pelakon yang juga penyanyi, Abby Abadi memberitahu di laman sosial Twitter miliknya, mengatakan bahawa kontraknya sebagai ...

Gossip about Angel Jackson!

Gossip about Angel Jackson!

handbago.com 02 Aug '12, 1am

Young British accessories label, Angel Jackson is known for it's unique and modern accessories! This renowned fashion labe...

1st time baca blog tersohor :) @HanisZalikha: Pengalaman harian bersama dua jejaka sudah dipublish

1st time baca blog tersohor :) @HanisZalikha: P...

inibelogsaya.blogspot.com 04 Aug '12, 4am

Syamsul kali pertama berada di tempat yang sama (depan Aswara untuk scene tracking taxi), kami tak berjumpa pun. Sebab dia...

Abby Abadi Hilang Kontrak Duta Tudung Kerana Se...

rotikaya.com 30 Jul '12, 6am

Ah tidak, cerita tentang Abby Abadi lagi. Tidak’kah media Malaysia mempunyai kisah lain untuk di’katakan? Tiada & sila tel...