30 Jul '12, 2pm

Kontrak Tudung Abby Abadi Ditamatkan Kerana Sertai Politik via @beautifulnara

alaaa AHC tu yg gelabah lebih… abby jd ahli parti politik je pun bkn pegi jd kongsi gelap ke, geng samseng ke… lg pun dia masuk parti yg semua ahli dia bertudung lain la klau abby masuk parti mca ke, mic ke, dap ke…. AHC ni berlagak la mcm bagus je… dia ingat dgn tindakan pembatalan kontrak tu boleh naikkan lg bisnes dia ke? lg org meluat ade la.. aku pernah beli tudung ngan diorng ni, cantik gak tudung dia. tp klau beli kat kedai2 lain korng akan dpt benda yg sama dgn harga yg lebih murah. dulu aku kenal dgn AHC ni sbb Abby jd duta bila dh agak boleh berdiri sendiri jd bongkak pulak owner AHC ni.. dh tu sll nak sound2 customer kt fb… ntah apa2.. mcm org hadap sgt nak pkai tudung dia tu..

Full article: http://beautifulnara.com/kontrak-tudung-abby-abadi-ditama...

Tweets

Abby Abadi Hilang Kontrak Duta Tudung Kerana Se...

rotikaya.com 30 Jul '12, 6am

Ah tidak, cerita tentang Abby Abadi lagi. Tidak’kah media Malaysia mempunyai kisah lain untuk di’katakan? Tiada & sila tel...

BeritaSemasa : Abby Abadi Jadi Mangsa Politik?

BeritaSemasa : Abby Abadi Jadi Mangsa Politik?

beritasemasa.com 30 Jul '12, 7am

Pelakon yang juga penyanyi, Abby Abadi memberitahu di laman sosial Twitter miliknya, mengatakan bahawa kontraknya sebagai ...

Sheila Rusly, Aida Khalida Dan Wardina Beri Pen...

beautifulnara.com 27 Jul '12, 5am

Assalamualaikum wbt.. tergerak hati rasanya utk memberi sedikit pendapat dalam isu yg semakin hari semakin besar ini.. say...

Cetek Sungguh Pemikiran Abby Abadi – Umie Aida ...

beautifulnara.com 26 Jul '12, 5am

tak salah apa yg abby buat, cuma dkt minda kita sblm ni da melekat abby dulu x pakai tudung so, kalo abby cuba ckp bab aga...

OHBULAN!: "Tindakan Itu Agak Melampau" - Zul Ariffin Respon Isu Abby Abadi

OHBULAN!: "Tindakan Itu Agak Melampau" - Zul Ar...

ohbulan.com 01 Aug '12, 4am

Selepas beberapa isu yang ditimbulkan oleh Abby Abadi sebelum ini mengenai penglibatannya dalam politik, banyak respon-res...

OHBULAN!: "Sangat Cetek Pemikiran Dia" - Umie Aida Respon Kenyataan Abby Abadi

OHBULAN!: "Sangat Cetek Pemikiran Dia" - Umie A...

ohbulan.com 26 Jul '12, 4am

Jika semalam dan berlanjutan hingga ke hari ini, isu Mamat Sepah kelihatan semakin besar, kini timbul pula isu baru di Twi...