25 Jul '12, 11pm

@IzzLatif yang ni pun best sedap gak, after raya pun can eat

@IzzLatif yang ni pun best sedap gak, after raya pun can eat

Biskut, nak? habiskan nasi buka puasa tu dulu baru mai join makan ni ngan mummy Mana Mummy dapat nih? Dari Aunty Anis, yang jadi mascot birthday kakak last year tuh… Sedapnya, mahal tak mummy? Tak mahal, mahal lagi yang jual kat kedai besau biasa kita beli biskut tuh Ada 4 flavours ni kakak: 1. Almond & Cocoa Chips 2. Cornflake 3. Blueberry 4. Raspberry Kakak suka yang Almond & Cocoa chips ni sangat Sama le taste kita, mummy pung suka nih. Tapi abang and Daddy suka yang Raspberr y. Promosi ramadhan untuk kali ni adalah for Anis Magic Fingers. 4 jenis cookies yang untuk kita hidang, makan ngap ngap bukan sahaja masa Ramadhan, lagilah jugak untuk Syawal tapi juga selepas Syawal, kira full months, full years punya cookies ko boleh hidang petang2 impromptu kotlah ada kawan2 datang ha….lawan ngan teh o. Sedap nih. Me personally suka dengan Almond & Cocoa Chips. Sangat menyelera...

Full article: http://redmummy.com/2012/07/26/the-magic-of-k-rogers/

Tweets

Vegan Gluten-Free Raspberry-Filled Butter Cookies

Vegan Gluten-Free Raspberry-Filled Butter Cookies

ecorazzi.com 20 Jul '12, 11pm

1. Sift together the gluten free flours with baking powder (and salt, if adding). Set aside 2. Cream together the butter a...