20 Jul '12, 4am

Yey to Munich!! via @redmummydotcom

Yey to Munich!! via @redmummydotcom

Kat train station dah 7.04am kan…so meaning kita dah kuor rumah dari 6.20am gitu. singgah kejap untuk beli kopi kat bawah train sahaja….pastuh terus RD checked kat mana nak kena tunggu, jangan kang ada tragedi tertinggal ICE train lagik hehehehe. Budak kecik tu kita bilas2 sket je badan dia, lap2 muka dia coz too cold and too early nak mandikan dia. Senyap je dia pagi2 gitu…5.30 pagi kita dah bangun nak bersiap nih. nak gelak pun macam menda le mak aku nak suh orang gelak pagi2 ngah takde mood kacau tidur aku jer Sejuk berdenting2 ya hampunnya masa nih. Itupun patut for our gerabak kena tunggu depan lagi tapi takde cover train pulak so aku suh gak berdiri situ, open space lagi le melampau sejuknya, sian anak aku heh. Aku yang berjacket pun menahan ketar2. Bila ICE train sampai jer. cantik, perfect betul hehehehe, takde tertinggal train, aku naik dulu ngan RB, pastu RD sela...

Full article: http://redmummy.com/2012/07/20/yey-to-munich/

Tweets

Yey for Friday!!

Yey for Friday!!

michellephan.com 21 Jul '12, 12am

I'll be traveling for the next few weeks and making appearences in Vietnam, Singapore, and Australia!! I can't wait to mee...