19 Jul '12, 5am

Serius Cool - Bilik Rekreasi Universti Bangkok : Damn Jelly (13 Gambar)

Serius Cool - Bilik Rekreasi Universti Bangkok : Damn Jelly (13 Gambar)

Kolej ialah sebuah tempat yang boleh dikatakan boring. Semasa masih belajar dulu amat malas nak stay lama-lama di kolej pasal common room dan student center sangat suck ass. Baik lepak bilik main game dari lepas kolej yang sangat tidak kondusif ambiancenya Tetapi hari ini aku terjumpa rekaan untuk bilik rekreasi mahasiswa Universiti Bangkok . HOT DAMN! Lucky kids! Ini barulah sebuah bilik rekreasi/student center yang cool beans. Tak mahu cakap banyak pasal judging by the photo pun korang boleh nampak betapa berbezanya rekaan dalaman bilik rekreasi universiti ini berbanding yang ada di hampir kesemua Uni di Malaysia. Ianya rekaan Supermachine Studio dan mempunyai keluasan lantai 1000 meter persegi . Mohon universiti di Malaysia lihat gambar dibawah dan mereka semua student center student yang sedia ada. Baru semangat sikit nak lepak kolej. Kan? Kan? Kan?

Full article: http://blogserius.blogspot.com/2012/07/serius-cool-bilik-...

Tweets

THIS IS SO COOL.

ecorazzi.com 26 Jul '12, 9am

Serius Cool - Taman Mini One Piece Di Odaiba Jepun (17 Gambar)

Serius Cool - Taman Mini One Piece Di Odaiba Je...

blogserius.blogspot.com 19 Jul '12, 5am

Kami tak baca manga atau nonton anime One Piece tapi kami diberitahu bahawa komik Lagenda Budak Getah adalah sangat famous...

Serius VS- Perbezaan Iklan Diantara Harian Metr...

blogserius.blogspot.com 19 Jul '12, 5am

Serius VS- Perbezaan Iklan Diantara Harian Metro ... Serius Cool - Taman Mini One Piece Di Odaiba Jepun... Serius LOL - Vi...

Serius Cool - Perpustakaan Bergerak Alaf Baru (8 Gambar)

Serius Cool - Perpustakaan Bergerak Alaf Baru (...

blogserius.blogspot.com 20 Jul '12, 2am

Anda pernah pinjam buku dari kutubkanah bergerak? Semasa kami pergi sekolah pada dekad 80-an dahulu kerap juga meminjam bu...

Blog #Izyan updated: Gambar Diana Danielle di S...

izyan.com 19 Jul '12, 3am

Gambar Seksi Lana Nordin di Jakarta Lama sudah kita mendengar kisah mengenai Pamela Anderson Malaysia ni, atau nama betuln...

Serius Cool - Kos Untuk Menjadi Seorang Batman

blogserius.blogspot.com 23 Jul '12, 6am

TDKR is certainly better than Batman Begins, TDK is near classic, both Begins and Rises are very good...no complaint here....

Why Gadget Repairability is So Damn Important

Why Gadget Repairability is So Damn Important

treehugger.com 19 Jul '12, 12pm

When iFixit published their teardown of the new MacBook Pro with Retina Display , it was criticized for being virtually un...