18 Jul '12, 5pm

12 gambar candid hantu terbaik di Msia

Hantu merupakan satu istilah turun-temurun yang diberikan kepada iblis dan syaitan yang menyerupai satu objek yang menyeramkan untuk menakutkan dan menghasut manusia. Seperti kata Datuk Dr Fadzilah Kamsah, hantu tidak wujud kerana apa yang wujud hanyalah jin dan syaitan seperti yang tertulis di dalam Al- Quran. Apapun berikut adalah koleksi 12 hantu yang tidak dicari tetapi kelihatan secara candid di dalam gambar yang diambil. 1. Hantu Budak Cina Tol Plaza Ini ialah gambar yang diimbas dari sebuah akhbar cina tempatan sekitar tahun 2007/2008. Kami tidak pasti sama ada akhbar ini menyedari tetang imej kanak-kanak yang berbaju biru dan berseluar putih di bahagian atas bod hijau di sebelah kanan gambar. Gambar ini dikatakan ditangkap selepas sebuah kemalangan bas sekolah di sebuah plaza tol yang meragut nyawa pemandunya. 2. Hantu Kereta Remuk Gambar ini khabarnya diambil seca...

Full article: http://www.ohtidak.com/oh-12-gambar-candid-hantu-terbaik-...

Tweets

Blog #Izyan updated: Gambar Diana Danielle di S...

izyan.com 19 Jul '12, 3am

Gambar Seksi Lana Nordin di Jakarta Lama sudah kita mendengar kisah mengenai Pamela Anderson Malaysia ni, atau nama betuln...

@Ongsdaughter

@Ongsdaughter

blogserius.blogspot.com 19 Jul '12, 6am

ialah antara bintang yang hot sekarang. Setelah melakukan comeback didalam filem 500 Days of Summer , bintang beliau semak...

Serius Neko - Datuk Bandar Paling Comel Dalam Sejarah (10 Gambar) via @sharethis

Serius Neko - Datuk Bandar Paling Comel Dalam S...

blogserius.blogspot.com 18 Jul '12, 5am

Yang Berbahagia Datok Bandar Talkeetna Alaska Encik Stubbs si Kucing . Datok Bandar Stubbs sudah dilantik menjadi Datok Ba...

Korupsi di Indonesia Tidak Lebih Parah dari Mal...

anwaribrahimblog.com 17 Jul '12, 8am

Dari JaringNews.com Oleh Nikky Sirait “Pertumbuhan ekonomi di Indonesia seharusnya dibarengi dengan keberpihakan kepada ma...

15 Pusat Membeli Belah Terbesar Di Dunia (4 Milik Malaysia) via @beautifulnara

15 Pusat Membeli Belah Terbesar Di Dunia (4 Mil...

amazingnara.com 18 Jul '12, 5am

Rakyat Malaysia memang gemar membeli belah. Mungkin atas sebab itu ada banyak pusat membeli belah di Malaysia. Dan bukan c...

Masih lagi di Ascha… via @redmummydotcom

Masih lagi di Ascha… via @redmummydotcom

redmummy.com 19 Jul '12, 1am

cuaca kat Aschaffenburg semakin hari semakin sejuk….minggu ke2 masuk minggu ke 3 pun dah takde nak kuor pakai baju senipis...

Ning Baizura Kecam Dakwaan Sertai PAS & Sebar Gambar Bertudung: Lagi kisah selebriti dengan politik? Apa kita se...

Ning Baizura Kecam Dakwaan Sertai PAS & Sebar G...

rotikaya.com 18 Jul '12, 4pm

Lagi kisah selebriti dengan politik? Apa kita semua boleh buat, khabar’nya pilihanraya semakin hampir dan kisah kisah sebe...

Serius - Teknik Mencuri Di Stesen Minyak Malaysia Sekarang

Serius - Teknik Mencuri Di Stesen Minyak Malays...

blogserius.blogspot.com 20 Jul '12, 4am

Berhati-hati ketika mengisi minyak. Nampaknya teknik mencuri semakin berani dan selamba. Jangan jadikan diri anda mangsa r...

Himpunan Gambar Menarik #29 (24 gambar): Lagi gambar selepas ini.

Himpunan Gambar Menarik #29 (24 gambar): Lagi g...

mediamalaya.com 22 Jul '12, 12am

Himpunan Gambar Menarik #6 (20 gambar) Himpunan Gambar Menarik #7 (29 gambar) Himpunan Gambar Menarik #23 (24 gambar) Himp...

@sylviamutia Hi, kamu bisa cari di dep store be...

yoursingapore.com 17 Jul '12, 5am

The predecessors of the glitzy shopping malls, department stores still represent tempting centres of retail therapy. Saunt...

Serius Cool - Taman Mini One Piece Di Odaiba Jepun (17 Gambar)

Serius Cool - Taman Mini One Piece Di Odaiba Je...

blogserius.blogspot.com 19 Jul '12, 5am

Kami tak baca manga atau nonton anime One Piece tapi kami diberitahu bahawa komik Lagenda Budak Getah adalah sangat famous...

Gambar: Di Sekitar Majlis Pra Tonton Filem SAM ...

rotikaya.com 16 Jul '12, 5pm

Siapa jejaka dalam gambar di’sebelah ini anda tanya? Beliau merupakan pemegang rekod Malaysia untuk pengarah filem termuda...

Ramadan yang kali ini ada darah tumpah di bumi Syria. Ada luka derita dan hilang nyawa di halaman Rohingya. Ada...

Ramadan yang kali ini ada darah tumpah di bumi ...

saifulislam.com 20 Jul '12, 4pm

Ramadan yang kali ini ada darah tumpah di bumi Syria. Ada luka derita dan hilang nyawa di halaman Rohingya. Ada banyak air...

Tips shopping: Waktu terbaik untuk membeli kasut | CuteCarry - Malaysia Fashion Blog

Tips shopping: Waktu terbaik untuk membeli kasu...

cutecarry.com 16 Jul '12, 1pm

Sebenarnya waktu yang paling best untuk membeli kasut ialah waktu tengah hari, Ini adalah kerana pada waktu itu kaki berad...