30 May '12, 1am

Aku Sudirman via @redmummydotcom

Aku Sudirman via @redmummydotcom

Aku memang membesar dengan lagu-lagu merdu nyanyian Allahyarham Dato’ Sudirman Haji Arshad. Maybe korang yang sewaktu ataupun segenerasi dengan aku pun sama la kot ek, bertemankan lagu-lagu beliau sedari kecil. Well actually bukan dari masa kecil jer, tapi sekarang ni pun aku masih melunakkan rongga telinga aku dengan irama-irama lagu beliau yang memang sedap didengar. Ai tak rajin le nak download lagu2 dari internet, aku lagi rajin beli and terus dengo begini. I am still old school listener. Ni dia kompilasi lagu-lagu beliau yang aku dok pusing layan sokmo… Tapi aku tak sure pulak dengan generasi sekarang ni, entah kenal ataupun tidak penghibur berbakat besar yang tiada tolok banding dan taranya ini. Dah kalau tak kenal maka tak cinta la kan, maka tak berkumandang la lagu-lagu beliau oleh generasi sekarang. Oleh sebab itu, bagi memperingati zaman gemilang beliau juga untu...

Full article: http://redmummy.com/2012/05/30/aku-sudirman/

Tweets

Jgn lupa temujanji kita ke Konsert Kenangan Sudirman esok. DETAILS:

Jgn lupa temujanji kita ke Konsert Kenangan Sud...

budiey.com 29 May '12, 6am

Pemergiaannya selama dua dekad lalu diratapi oleh seluruh peminat. Bagi Budiey dialah lagenda penghibur nombor satu Asia, ...

ShamHardy's Blog: Cara Aku Menggunakan Pinterest

ShamHardy's Blog: Cara Aku Menggunakan Pinterest

shamhardy.com 30 May '12, 3pm

Pinterest adalah sebuah laman sosial yang menumpukan kepada perkongsian gambar sesama users, ada yang berkongsi gambar fes...

Teaser Sekitar Konsert Kenangan Sudirman via @armo02

Teaser Sekitar Konsert Kenangan Sudirman via @a...

teratakarmo.com 03 Jun '12, 5pm

Teaser Sekitar Konsert Kenangan Sudirman berjaya ditangkap hanya menggunakan Samsung Galaxy SIII . Puashati dengan Konsert...

Konsert Kenangan Sudirman Bakal LIVE Di Youtube, Pertama Kali Di Malaysia?

Konsert Kenangan Sudirman Bakal LIVE Di Youtube...

rotikaya.com 02 Jun '12, 4pm

Sepanjang pengetahuan kami, belum pernah lagi mana mana konsert yang di’adakan di Malaysia mendapat hak tayangan di Youtub...

@syedemahdi boleh tolong aku calculate kan? kalau aku beli 2 brape... #mindfuck ah

@syedemahdi boleh tolong aku calculate kan? kal...

ebay.com.sg 08 Jun '12, 4pm

. It is very flexibly and directly from Brazil. Colour: Red Abada with black stripes and Capoeira Brazil printed in the ba...