28 Feb '15, 5am

Pipi tu..pipi tu yang mahal! sebiji pipi Arrian. Tahniah Tomok

Minggu ini banyak betul berita gembira yang kami terima. Kalau korang masih belum tahu, semalam, Tomok telah menimang cahaya mata kedua tau! Yeayy! Arrian dah dapat adik!! Bayi lelaki seberat 3.33 kilogram itu telah selamat dilahirkan di Prince Court Medical Centre tepat jam 1.34 tengah hari . Nah, yang kat atas itulah foto pertama cahaya mata kedua Tomok yang dikongsi melalui laman Instagram sebentar tadi. Pipi Gebu Macam Arrian Kalau tengok betul-betul, pipi si comel ni gebu gebas seperti abangnya juga. Kami yang geram rasa nak gomol-gomol si comel ni. Hmm, kami sebenarnya masih ternanti-nanti reaksi Arrian menyambut baby baru ini. Mana tau Arrian ada lagu khas buat adiknya. Pasti comel! Apapun, kami pasti little prince ini akan bijak macam Arrian jugak! Buat isteri Tomok, selamat berpantang ya! Share the post "Foto Pertama Cahaya Mata Kedua Tomok" Facebook Twitter E-mail

Full article: http://www.ohbulan.com/foto-pertama-cahaya-mata-kedua-tomok/

Tweets

(TAHNIAH) Tomok Selamat Timang Cahaya Mata Lela...

beautifulnara.com 27 Feb '15, 7am

Penyanyi terkenal Tomok telah selamat menerima kelahiran cahaya mata lelaki kedua bersama isterinya Ayu pada awal tengah h...

(2 FOTO) Anak Lelaki Kedua Tomok Andrashah Iman

(2 FOTO) Anak Lelaki Kedua Tomok Andrashah Iman

beautifulnara.com 28 Feb '15, 9am

Semalam kita telah mendapat berita bahawa isteri Tomok telah selamat melahirkan cahaya mata lelaki kedua mereka. Ramai yan...

Tomok Selamat Timang Anak Lelaki Kedua: Tahniah kami ucapkan kepada Tomok dan juga isteri yang sudah pun selam...

Tomok Selamat Timang Anak Lelaki Kedua: Tahniah...

rotikaya.com 27 Feb '15, 6am

Selebriti Gambar Berita INTERAKSI: 615 Tweet Tomok Selamat Timang Anak Lelaki Kedua Oleh RTKY Staff pada 27 February 2015,...

Tomok, Isteri Namakan Anak Kedua Andrashah Iman

Tomok, Isteri Namakan Anak Kedua Andrashah Iman

rotikaya.com 28 Feb '15, 9am

Berita INTERAKSI: 2,633 Tweet Tomok, Isteri Namakan Anak Kedua Andrashah Iman Oleh RTKY Staff pada 28 February 2015, 4:02P...

Fuh! Majlis bertunang Hafiz Suip dah macam majl...

ohbulan.com 28 Feb '15, 4am

Infographic : Top 10 Selebriti Sedang Hangat Bercinta 2014 Infographic: Pasangan Selebriti Bercinta Putus Tengah Jalan Top...