31 Dec '14, 6am

Korang dah pernah sampai belum dkt District 21 IOI City Mall ni? Mcm best je 11 game dia

Korang dah pernah sampai belum dkt District 21 IOI City Mall ni? Mcm best je 11 game dia

Aktiviti lasak cukup sinonim dengan kawasan hutan dan bukit-bukit yang dijadikan medan untuk penggemar setia sukan lasak menguji ketahanan mental dan fizikal mereka. Namun sekarang korang tak perlu ke hutan lagi sebab sebuah taman tema pengembaraaan, District 21 telah di buka di IOI City Mall Putrajaya. Pendek kata, semua aktiviti yang disediakan boleh bikin

Full article: http://www.ohbulan.com/11-aktiviti-lasak-district-21-ioi-...

Tweets

11 Attractions in District 21 @ IOI CITY MALL #...

tianchad.com 20 Dec '14, 1pm

After looking at the recent photos people posting up, it seems like District 21 will be a fun place to hang out with frien...

The Mall of San Juan, #PuertoRico's First #Luxu...

twitter.com 31 Dec '14, 2pm

To bring you Twitter, we and our partners use cookies on our and other websites. Cookies help personalize Twitter content,...