29 Dec '14, 2am

Fizo Omar dikritik kerana foto selfie semasa beri bantuan banjir di Kelantan

Fizo Omar dikritik kerana foto selfie semasa beri bantuan banjir di Kelantan

Salam semua…ramai btol manusia yg hati busuk dan suka judge people sbb video selfie tgh banjir tu.gmbr tu di ambil semata2 utk tunjuk keadaan banjir di kelantan.sory to say ,kita diberikan akal fikiran dan itu membezakan manusia dgn binatang,jgn letakkan diri tu setaraf dgn …. Xperlu nak postkan semua gmbr tgh bantu mangsa yang terkandas dan tgh bg makanan semua.. Yg dok komen mcm2 tu meh sama2 kita trn ke kelantan ni bg bantuan drpd dok tunjuk tahap kecerdikan dlm fb ni. Xdpt turun pun berdoa pun jd lah.mgkn hri ni nasib orng lain xbaik.nntah2 esok lusa giliran kita plak n then orng yg kita dok kutuk2 pula dtg tlng bila dlm kesusahan.

Full article: http://www.ohbulan.com/foto-fizo-omar-selfie-bantu-mangsa...

Tweets

Mangsa banjir di kelantan meningkat ke 151,072 orang, lima negeri lain 74,659 orang

Mangsa banjir di kelantan meningkat ke 151,072 ...

amazingnara.com 29 Dec '14, 6am

Keadaan banjir di Kelantan semakin buruk pagi ini dengan jumlah mangsa terus meningkat kepada 151,072 orang manakala keada...

Dapatkan Produk Digital Terbaik dan Bantu Mangs...

eyriqazz.com 28 Dec '14, 10am

Saya amat menyokong apa yang dibuat oleh beberapa Internet Marketer (IM) Malaysia, Firesale Amal 2014 sambil membantu mang...

Nasihat Kepada Mangsa Banjir: Ini juga adalah dari pengalaman saya menjadi mangsa banjir besar di Jitr... #AnakKL

Nasihat Kepada Mangsa Banjir: Ini juga adalah d...

pisau.net 29 Dec '14, 2pm

Ini juga adalah dari pengalaman saya menjadi mangsa banjir besar di Jitra Kedah pada tahun 2005. Bila banjir surut , anda ...

untuk

rajakamil.biz 27 Dec '14, 7am

Itu sedikit intro. Cerita tentang kepentingan Firesale Amal ini. Ok…. Sekarang, kita ke part produk. Dalam Firesale Amal i...

#jacket #tugnaw #selfie

aftermarket.com 28 Dec '14, 10am

You should be hearing from us within 1 to 2 business days. If you do not hear from us after this time, please feel free to...

Infografik Berguna: Panduan Ketika Banjir

Infografik Berguna: Panduan Ketika Banjir

amazingnara.com 28 Dec '14, 1pm

Ramai yang sedia maklum negara kita sedang mengalami becana banjir di beberapa buah negeri. Bilangan masyarakat yang terje...

Gambar Kemusnahan Banjir Di Kelantan (15 Gambar)

blogserius.blogspot.com 06 Jan '15, 3am

Kaunselor : Apakah pekerjaan Encik Zainal? Encik Zainal : Saya bekerja sebagai Akauntan di sebuah Bank. Kaunselor : Halima...

Mangsa Banjir Di Kelantan Semakin Meningkat

Mangsa Banjir Di Kelantan Semakin Meningkat

amazingnara.com 23 Dec '14, 9am

KELANTAN, mangsa banjir di lapan jajahan meningkat sebanyak 241 orang daripada 20,468 orang pagi tadi, menjadikan jumlah k...

Keadaan Banjir Di Kelantan Dari Petang Tadi

amazingnara.com 24 Dec '14, 12pm

Keadaan Banjir Di Kelantan Dari Petang Tadi Gambar Banjir Di Pantai Timur Yang Semakin Buruk Warga Twitter Berharap Agar P...

Banjir;Pas “Berjaya” Bantu Seorang Mangsa: Dala...

pisau.net 26 Dec '14, 7pm

Banjir;Pas “Berjaya” Bantu Seorang Mangsa PKR & DAP Konsisten Lawan Hudud CAT? Seleweng Dan Salahguna Kuasa ,PDC Ladang Te...