29 Apr '12, 1am

Detik-detik bersama MFB… via @redmummydotcom

2 tahun lepas waktu aku engaged by Marie France, I was like, eiii bestnya! I was the first blogger yang dapat peluang bersama MFB, dan part of my journey that year, kita dapat offer to ramai bloggers and readers to join their workshop / sessions. So that was then, then last year when I was pregnant, I dapat banyak offer jugak other slimming centres. But sudah tentunya aku kembali pada Marie France. Among of the reasons, depa punya professionalism tu memang class ya bagus seronok sangat. Sebab lagipun aku dah ada record with them so takde masalah on the understanding. paling senangnya depa dah kenal Redmummy. Lagi satu since MFB ada outlet besar di KLCC, so aku memang akan lari je pi menebeng buat treatment. Tak lunch hour, after work. Momantai So yang wajibnya dalam treatment nih since I pun baru lepas beranak ialah membuang lemak2 di perut, peha, hips dan jugak lengan. Ta...

Full article: http://redmummy.com/2012/04/29/detik-detik-bersama-mfb/

Tweets

Hafiz Bakal Nyanyikan Lagu Ombak Rindu Bersama Siti Nurhaliza Untuk Konsert Mania? via @beautifulnara

Hafiz Bakal Nyanyikan Lagu Ombak Rindu Bersama ...

beautifulnara.com 28 Apr '12, 8am

HAFIZ Bintang naungan empayar hijau ini agak runsing kerana sukar untuk mencari pasangan duet. Dia memilih lagu Ombak Rind...