31 Mar '11, 1pm

Siapa kat side mirror tu???

exp ni terjadi pada diri sendiri last week masa temankan my hubby pi melawat student yg tgh hadiri kem sahsiah diri ke kem apakebenda namanya dah lupa tapi kem ni untuk bebudak sekolah menengah tpt hubby I keje *dia cikgu sekolah kat tg.karang* tapi kem ni nama tempat Kem XXX Kuala S’gor…dia mintak temankan ke sana sbb dah mlm n I bosan duk umah ok jelah..tapi I ckp kat dia blh x stop jap kat Tesco nak beli brg2 dapur…sebelum kuar umah tuh dlm kul 8pm lebih, kitorg stop kat Tesco Kuala S’gor untuk beli brg2 dapur n etc. Mmg biasa pas gaji kuar *org gomen gaji 24hb dah kuar* mmg tpt nilah tpt tumpuan untuk membeli brg2 dapur tuh..biasalah dah duk shopping mopping lupa terus masa..dekat kul 11pm gak tgk jam n org Tesco pun cam dah announce2 suh cpt2 la berambus *xdelah kasar camni ye huhu* tp faham2 jelah dorg pun nak blk umah gak…sepatutnya husband I kene keje spjg wiken tu...

Full article: http://redmummy.com/2011/03/31/siapa-kat-side-mirror-tu/

Tweets