31 Mar '11, 2am

Benih ditanam, ada hasilnya!

tau sapa tanam nih? Abang ok! hari tuh dia amik aku punya bijik benih bubur kacang merah/hijau, dia pi tanam. pastuh segala jenis sayur nya bijik benis asal boleh dia tanam. abang tu mmg jenis emm dia suka cipta benda, yang technical. tu pasal kotak2 kasut ke, botol pringles, botol air kosong dia akan simpan coz dia akan buat macam2 dengan sume tuh, either jadikan camera/video, wpun replika sahaja. boleh buat guns, memang bilik dia penuh dengan segala macam benda yang dihasilkannya… ni aku dah janji ngan dia berbulan bulan bulannnnnnnnnnnn nak pi nursery makcik aku utk beli pasu bunga baru, siap tanah segala utk dia tanam memacam. oh dalam pasu tu pun ada ditanam serai gak tpi blum tinggi lagik. Pokok cili api pun ada tapi lain pasu. bolehlah, ada weekend kosong nanti aku pi ngan dia beli pasu. kusuruh si RD ngan kawan dia beli kat tempat diorang, buang ayok lior jer, tak ...

Full article: http://redmummy.com/2011/03/31/benih-ditanam-ada-hasilnya/

Tweets