31 Mar '11, 2am

baca dulu bru komen OHBULAN!: (Gambar) Lisa Surihani Di Bilik Hotel, Awesome!

Ai suka tengok muka Lisa Surihani, flawless. Walaupun Lisa Surihani ni ada pelat “R”, tapi apa ada hal kan? Ai pun bukan manusia sempurna nak kritik pemberian tuhan. Jadi, Ai nak berpesan yang kita semua patut bersyukur dengan kurniaan tuhan. Bukan ke lebih baik begitu?

Full article: http://www.ohbulan.com/gambar-lisa-surihani-di-bilik-hote...

Tweets

Nuffnang di Indonesia?

redmummy.com 31 Mar '11, 6am

http://www.lintasberita.com/Teknologi/Software-Internet/wow-blogger-malaysia-berpenghasilan-rp-207-juta-per-bulan-_1 http:...

Sepetang di JB…

Sepetang di JB…

redmummy.com 29 Mar '11, 7am

i met Kak Ann and family kat sini, tak yah turun spore, sporeans datang JB muahahah! then i ada meeting lain jugak kat JB ...

OHBULAN!: (Gambar) Cico Anak Uji Rashid Akan Ik...

ohbulan.com 01 Apr '11, 2am

Bukan setakat tidak salah pergi dengar Kuliah, malah hukum menuntut ilmu agama adalah Fardhu Ain. Yang salah adalah bila k...