30 Mar '11, 8am

Intan Ladyana - Kamal Adli Hanya Tunggu Di Bawah Rumah

Intan Ladyana - Kamal Adli Hanya Tunggu Di Bawah Rumah

Dakwaan yang mengatakan saya tinggal serumah dengan Kamal adalah tidak betul sama sekali. Kamal tinggal bersama keluarganya. Memang tidak betul sangatlah kalau ada yang mendakwa kami tinggal bersama macam pasangan suami isteri, Saya tidak menafikan Kamal selalu datang tetapi tidaklah sampai masuk ke rumah, apatah lagi untuk tidur bersama pula. Kebiasaannya dia akan tunggu di bawah sahaja. Kalau pun keadaan memaksa dia untuk masuk ke rumah, kami tidak akan berdua-duaan. Pasti ada pembantu peribadi saya atau rakan-rakan lain juga.

Full article: http://beautifulnara.com/intan-ladyana-kamal-adli-hanya-t...

Tweets

Sepetang di JB…

Sepetang di JB…

redmummy.com 29 Mar '11, 7am

i met Kak Ann and family kat sini, tak yah turun spore, sporeans datang JB muahahah! then i ada meeting lain jugak kat JB ...

Nuffnang di Indonesia?

redmummy.com 31 Mar '11, 6am

http://www.lintasberita.com/Teknologi/Software-Internet/wow-blogger-malaysia-berpenghasilan-rp-207-juta-per-bulan-_1 http:...

Blog: Gangguan Polis, Ceramah Anwar Dipindah ke...

anwaribrahimblog.com 30 Mar '11, 3pm

Rejim Barisan Nasional terus menunjukkan keangkuhan apabila menggunakan polis bagi menghalang program Ketua Pembangkang, D...

OHBULAN!: Pasangan Pelakon Bersekedudukan, Tunggu Masa Orang Nak Report!

OHBULAN!: Pasangan Pelakon Bersekedudukan, Tung...

ohbulan.com 29 Mar '11, 4am

Nak kata pasangan pelakon ni popular sangat, tidaklah. Tapi, kalau Ai sebut je nama 2 pelakon ini, memang rata-rata tahu d...

Promo!!! Domain sendiri hanya RM28 sahaja!!!

redmummy.com 01 Apr '11, 4pm

1. Promosi ini hanya sah untuk pendaftaran baru domain atau transfer domain sahaja. 2. Promosi ini hanya sah untuk domain ...