30 Mar '11, 6am

Selamat khatam Langkawi!

Selamat khatam Langkawi!

lemau betul aku nak ngabihkan Langkawi punya cerita. takperlah amik masa, pelan2 nanti abih jugak. namanya pun diary sesama ye dok. i cite u baca2 and jadikan panduan. Our flight balik pun via FireFly, and delayed by 1 hour. Memang dah agak dah pun chances utk delay tu sangat tinggi. so sib baik kita tak tinggalkan lagi kunci keter. Apa2 pun buat dulu, selamatkan luggages to check in. satu luggage je yang diwrap ngan plastic nih, 10inggit. consider murah. ingat lagi aku buat wrapping kat Amsterdam. huii! membunuh betul harganya dengan diconvert ke ringgit malaysia. Bag tuh kena wrap coz dalamnya ada mangkuk kaca, dahlah tu kita remind crew untuk letak FRAGILE sticker. pastuh kita kuor, yg kita kuor pi makan laksa tu lain kalilah citer hahahah….malas pulak aku nak satukan coz gambarnya cecantik dok tepi pantai kan. at this time, baru pas bebelkan Gegirl. korang tak nampak m...

Full article: http://redmummy.com/2011/03/30/selamat-khatam-langkawi/

Tweets