30 Mar '11, 3am

Jom buddy-buddy with MAS MHbuddy!

Jom buddy-buddy with MAS MHbuddy!

ni ialah Facebook application yang membolehkan kita untuk buat checking, untuk membooking and even check-in flight. And of cos juga untuk kita to manage our flights, kot-kot nak tukar date or time ke dan apa-apa jer la. Dan since Facebook ni tempat kita dok share things among our friends, so dengan MHbuddy ni pun kita boleh share our trip details dgn kawan2 FB kita tu. Kasi depa jaki sket hahahaha, iskk bukan nak kasi jaki, kan sharing is caring dok?

Full article: http://redmummy.com/2011/03/30/jom-buddy-buddy-with-mas-m...

Tweets