29 Mar '11, 12pm

Simbol Apakah Ini? Buat Hati Ini Seram Sejuk!!! via @beautifulnara

Simbol Apakah Ini? Buat Hati Ini Seram Sejuk!!! via @beautifulnara

Korang nampak tak apa yang Abang Nara nampak? Nampak tak kat bahagian atas menara KLCC tue ada satu simbol? Korang nampak tak? Memula Abang Nara ingatkan mungkin gumpalan awan. So Abang Nara rileks je la tak fikir apa-apa pun. Namun begitu apabila mak Abang Nara bawak balik ikan yang dibeli dari pasar dan simbol tersebut turut ada ikan tersebut, Abang Nara dah mula fikir yang bukan bukan.

Full article: http://beautifulnara.com/simbol-apakah-ini-buat-hati-ini-...

Tweets

Simbol Misteri!!!

redmummy.com 01 Apr '11, 2am

24hours sticky post jap lah yek, new entries cam biasa kat bebawah Laki aku tu kan hobi dia dok snap photo. Tak kira la ka...

Blog: Anwar Seru Rakyat Sarawak Buat Perubahan ...

anwaribrahimblog.com 30 Mar '11, 3am

Meskipun polis sedari dulu sentiasa memberi tekanan demi tekanan terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim, Ketua Umum KEADILAN it...

Jozan Bakal Bergelar Maharaja Lawak Yang...

Jozan Bakal Bergelar Maharaja Lawak Yang...

beautifulnara.com 30 Mar '11, 2am

Kalau anda rasa Raja Lawak sudah boleh pecahkan perut anda, kini bersiap sedia untuk pecahkan usus anda sekali kerana Juma...