29 Mar '11, 7am

Sepetang di JB…

Sepetang di JB…

i met Kak Ann and family kat sini, tak yah turun spore, sporeans datang JB muahahah! then i ada meeting lain jugak kat JB nih. 2 meetings, makan light2 je lam jusco ni gak, takde nya nak pi buat lawatan or roger sesapa, yg best dapat sebat baju tidur 3 lai waktu dah nak kuor dari main entrance. baju tidur pun bolehlah….asal boleh kata kenangan di JB.

Full article: http://redmummy.com/2011/03/29/sepetang-di-jb/

Tweets

Nuffnang di Indonesia?

redmummy.com 31 Mar '11, 6am

http://www.lintasberita.com/Teknologi/Software-Internet/wow-blogger-malaysia-berpenghasilan-rp-207-juta-per-bulan-_1 http:...

Blog: Hidup Mati Saya Di Tangan Allah, Bukan Um...

anwaribrahimblog.com 29 Mar '11, 6am

Di sebalik serangan moral yang ketiga sejak 1998, Datuk Seri Anwar Ibrahim menegaskan, pendedahan dibuat “Datuk T” minggu ...

OHBULAN!: Yoo In Na, Selebriti Korea Jalani Pengambaran Di Malaysia

OHBULAN!: Yoo In Na, Selebriti Korea Jalani Pen...

ohbulan.com 29 Mar '11, 2am

Yoo In Na, selebriti korea yang sedang mencipta nama banyak menerima tawaran lakonan daripada produser bertaraf antarabang...

Rahsia Di Sebalik Tanda Tangan…

Rahsia Di Sebalik Tanda Tangan…

selangor2u.com 27 Mar '11, 3am

Tanda tangan amat penting untuk seseorang kerana banyak urusan urusan yang memerlukan kita untuk menurunkan tanda tangan u...

Intan Ladyana - Kamal Adli Hanya Tunggu Di Bawah Rumah

Intan Ladyana - Kamal Adli Hanya Tunggu Di Bawa...

beautifulnara.com 30 Mar '11, 8am

Dakwaan yang mengatakan saya tinggal serumah dengan Kamal adalah tidak betul sama sekali. Kamal tinggal bersama keluargany...

Najwa Latif Artis Youtube Paling Muda di Malaysia : @njwalatif

Najwa Latif Artis Youtube Paling Muda di Malays...

budiey.com 01 Apr '11, 2am

Siapa kenal dengan Najwa Latif? Ada yang kenal dan ada yang tak. Jangan pula ada yang keliru, Najwa Latif yang Budiey maks...

Langgan & Tonton Ratu The Movie di Astro First. -Sensasi Selebriti. Thanks budiey.com!

Langgan & Tonton Ratu The Movie di Astro First....

budiey.com 01 Apr '11, 3am

Ketua Pegawai Eksekutif Line Clear Motion Pictures (LCMP) merangkap produser filem Ratu The Movie, A. Latiff Mohaideen ket...

baca dulu bru komen OHBULAN!: (Gambar) Lisa Sur...

ohbulan.com 31 Mar '11, 2am

Ai suka tengok muka Lisa Surihani, flawless. Walaupun Lisa Surihani ni ada pelat “R”, tapi apa ada hal kan? Ai pun bukan m...

Illustrato Schizzi di Italia XI via @emilayusof

emilayusof.com 27 Mar '11, 3am

Singapore Hotels Accommodation Deals Want to learn how to lose weight fast to achieve your New Year's resolutions? Then be...