28 Mar '11, 7am

Oh Idaman Suri! via @redmummydotcom

Oh Idaman Suri! via @redmummydotcom

So mark your itinerary, shopping places yang wajib kena pergi antaranya Haji Ismail, Langkawi Saga and Idaman Suri! this is an entry about the famous Idaman Suri. aku tau apa yang aku nak carik sangat dalam nih, the buffet set! last 2 years, aku dah beli 1 set, tiap kali buat makan2 memang pakai tuh jer. wpun buat makan2 tuh setahun 2,3 kali jer, but membantu sangat. but i still need more more and moreeeeeeeeee! huh murah tapi berat batu betul! hahahhaha, cantik emas emas gitu memang sangat rambang mata kalau tengok dalam nih, yg tu nak yang nih nak. but of cos aku tak amik pun. for me coffee set yang ada kat umah tu dah lebih than cukup, masa kawin pun dapat melambak2 siap aku sedekah jariah kat orang yang baru kahwin gak. aaa ni kalau nak bagi hadiah kat orang, cantik je dah masuk dalam bekas bulat one of these sets aku ada beli, untuk pakai letak kuih raya seii! it come...

Full article: http://redmummy.com/2011/03/28/oh-idaman-suri/

Tweets

By the beach…

By the beach…

redmummy.com 22 Mar '11, 8am

berpanas aku gigih dok kat tepi beach nih ngan anak2. hanya hari pertama ni jer depa main laut, pastuh takde dah, 2 hari p...

Bukan spending, but investments!

Bukan spending, but investments!

redmummy.com 23 Mar '11, 8am

kak, betul kot kalau org kata pi langkawi time2 cuti sekolah mahal. sebab saya pi last two years bukan cuti sekolah… makan...