31 Mar '12, 3pm

Rozita Che Wan : Bukan Datuk K tapi... via @eyriqazz

Datin Rozita Che Wan...hmmm...sesuai juga ya..tapi rasanya bukan dgn yg dua org kat ats tu kot..huhu..walaupun ada chance jadi datuk.

Full article: http://www.eyriqazz.com/2012/03/rozita-che-wan-bukan-datu...

Tweets

Rozita Che Wan Nafi Bakal Bermadu Dengan Siti Nurhaliza via @beautifulnara

Rozita Che Wan Nafi Bakal Bermadu Dengan Siti N...

beautifulnara.com 30 Mar '12, 5am

Tak ada angin tak ada pokok, tiba-tiba di Harian Metro hari ini ada artikel berkaitan dengan Rozita Che Wan yang dikhabark...

Super B*Pop: Photoshoot Aaron Aziz bersama Rozita Che Wan (3 gambar)

Super B*Pop: Photoshoot Aaron Aziz bersama Rozi...

mediamalaya.com 01 Apr '12, 2pm

Super B*Pop: Photoshoot Aaron Aziz bersama Rozita Che Wan (3 gambar) Posted on 01 April 2012. Tags: aaron aziz , rozita ch...

Kepada semua lelaki di luar sana, tahukan anda bahawa Rozita Che Wan telah membuat pengakuan yang dia...

Kepada semua lelaki di luar sana, tahukan anda ...

zonartis.com 31 Mar '12, 3am

Ini mungkin good news kepada semua lelaki di luar sana lebih-lebih lagi yang sudah lama menduda tu kerana Rozita Che Wan s...

Sedap Article Jodoh yang Ustaz Pahrol Mohd Juoi...

genta-rasa.com 31 Mar '12, 12pm

saya amat memerlukan nasihat ustaz tentang jodoh ni..ibu bapa saya ingin menjodohkan saya dengan seorg lelaki A yang sgt b...

Anak Rozita Che Wan Ditemui, Lari Kerana Merajuk Ibu Manjakan Abangnya via @beautifulnara

Anak Rozita Che Wan Ditemui, Lari Kerana Meraju...

beautifulnara.com 19 Mar '12, 2pm

Syukur Abang Nara mendengar yang anak Rozita Che Wan yang dilaporkan hilang Sabtu lalu telah pun ditemui. Anaknya, Aniq Er...

Check it out! Asia Tatler Dining mentioned us!

asiatatlerdining.com 03 Apr '12, 2am

Sheung Wan is home to a number of gourmands' destinations such as the private kitchen Aunt Or, the Cantonese restaurant Ti...