30 Mar '12, 4pm

Masalah A Feed Could Not Be Found At via @armo02

Masalah A Feed Could Not Be Found At via @armo02

Masalah "a feed could not be found at" telah terjadi pada blog aku hampir seminggu. Tak pasti puncanya, tapi aku rasa mungkin disebabkan aku ada lakukan pertukaran dari Dari Older Interface ke Interface yang terbaru pada blog. Ini menyebabkan Feed RSS aku tak berfungsi dengan betul. Jadi jalan penyelesaian dicari kat dalam Google mengambil masa sebab aku bab teknikal ni lemah sikit. ERROR : A FEED COULD NOT BE FOUND Kalau nak tahu Feed RSS korang mengalami masalah ke tidak, korang boleh perasan yang entri korang kat dalam google keluar Blog Title sahaja yang mana sepatutnya Blog Post yang keluar. Satu lagi korang boleh perasan bila komen kat blog yang ada COMMENTLUV entri korang sepatutnya keluar entri terkini tetapi keluar error atau pun kosong (tiada entri terkini dipaparkan..sila rujuk gambar diatas.) Naik pening juga dibuatnya. Yelah dahlah aku bukannya pandai bab-bab ...

Full article: http://www.teratakarmo.com/2012/03/masalah-feed-could-not...

Tweets

light through lace

fashiontoast.com 02 Apr '12, 10pm

The page cannot be found. Please check your URL.

Woman found dead in Jurong West flat

channelnewsasia.com 31 Mar '12, 5am

SINGAPORE: A woman was found dead in a flat in Jurong West on Saturday morning. Police said they received a call at 6.44am...

Feed-in Tariffs: reminder of changes from 1 Apr...

decc.gov.uk 30 Mar '12, 10am

Minimum energy efficiency requirement for properties claiming FITs for solar PV DECC has also put in place a minimum energ...

Fukushima's radioactivity found in California kelp; levels spiked, then disappeared. — Environmental Health News

Fukushima's radioactivity found in California k...

environmentalhealthnews.org 30 Mar '12, 9am

Kelp off Southern California was contaminated with short-lived radioisotopes a month after Japan’s Fukushima accident, a s...

Thanks you found it! But so ex. :/ Lebih baik b...

solestruck.com 03 Apr '12, 9am

They WILL stretch, so don't worry if they're a bit snug :D LOVE LOVE LOVE THESE DAMN FLATS! (Ya'll making me wanna curse i...

#china #sourcing Fraud found in major projects in China - AsiaOne

#china #sourcing Fraud found in major projects ...

asiaone.com 31 Mar '12, 7am

By Xin Dingding China Daily/Asia News Network Saturday, Mar 31, 2012 CHINA - In two separate reports, the National Audit O...

Japan's new feed-in tariff is attractive for so...

renewableenergyfocus.com 30 Mar '12, 12pm

The development of wind and solar projects in Japan will generate highly attractive returns under the feed-in-tariffs rece...

Wanie Protege Ferhad Dikeluarkan Daripada Mentor Kerana Masalah Kesihatan via @beautifulnara

Wanie Protege Ferhad Dikeluarkan Daripada Mento...

beautifulnara.com 25 Mar '12, 2am

Kasihan pun ada dengan nasib yang menimpa Wanie, proteger Ferhad untuk Mentor 6 ini. Cita-citanya untuk meneruskan perjuan...

Hundreds of dead fish found along Sungei Tampin...

todayonline.com 29 Mar '12, 9pm

SINGAPORE - Hundreds of dead fish, measuring 5cm long each and similar to the ones found earlier, were washed up ashore ye...

Sad news, for all of those who read and loved "...

news.runnersworld.com 01 Apr '12, 10am

By Scott Douglas Photo by Miachelle DePiano Micah True, AKA Caballo Blanco from Born to Run , was found dead in the Gila W...