31 Jan '12, 9pm

Majlis Graduasi - blog.ariff - Blogger Malaysia via @ariffshah

Majlis Graduasi - blog.ariff - Blogger Malaysia via @ariffshah

Not much to tell really pasal majlis graduasi ni. Dibuat kecil-kecilan je untuk pelajar Malaysia, at least majority of those yang graduate batch ni. Ada yang dah buat majlis terlebih awal. Brand kereta Volkswagen ni makin popular kat Malaysia Majlis rasmi yang sepatutnya berlangsung pada bulan Mac, memang tak dapatlah nak tunggu lama-lama. Pelajar Russia ada yang dah mula bekerja/internship sepanjang semester akhir, takde masalah bagi mereka. Kalau tunggu sampai Mac alamatnya lambatlah nak start kerja. Kalau ada berkenan dengan rakan se-batch saya boleh bagi tau ye.. Manalah tau, nak berkawan ke.. tambah cawangan ke.. Ramai yang single-single lagi.. Pemakaian jubah. Brader jambu ni dah lama kena booked. Harap maklum. Belum apa-apa dah ada gadis Russia kasi bunga Gadis-gadis: Jed & Azi Gadis-gadis: Syaza & Muna Sebenarnya pinjam bunga orang je tadi. hehe Yus, Faris & Hafiz ...

Full article: http://ariffshah.com/majlis-graduasi/

Tweets

Malaysia: Why do I care?

blog.limkitsiang.com 01 Feb '12, 2am

— Clive Kessler The Malaysian Insider Feb 01, 2012 FEB 1 — Part 1: The personal quest Now back in Sydney yet again, after ...

Bila Nak Balik? (via @ariffshah)

Bila Nak Balik? (via @ariffshah)

ariffshah.com 03 Feb '12, 12pm

Tiap-tiap hari mesti ada orang tanya bila nak balik. Saya pun tak tau lagi. Kalau dulu bajet nak balik sebelum Malaysia So...

suka part 'zachem??' :) via @ariffshah

suka part 'zachem??' :) via @ariffshah

ariffshah.com 11 Feb '12, 8pm

Mood sedih. Ini adalah entri terakhir saya buat Moscow. Rasa macam nak menangis pun ada. Kalau bukan sebab Moscow, saya ti...

Denaihati untuk Best of the Best Blog of the Ye...

ariffshah.com 04 Feb '12, 12pm

Sebagai blog personal, Denaihati adalah no. 1 untuk trafik dari Malaysia dan pernah tersenarai dalam top 100 (kini ranking...

Jangan Diucap Selamat Tinggal - blog.ariff - Blogger Malaysia via @ariffshah

Jangan Diucap Selamat Tinggal - blog.ariff - Bl...

ariffshah.com 07 Feb '12, 4pm

Sebenarnya saya dah ada tiket booking 17 Februari (sampai KL 18 Februari) tapi disebabkan pengundian untuk Social Media Aw...

Empat Puluh Peratus (via @ariffshah)

Empat Puluh Peratus (via @ariffshah)

ariffshah.com 09 Feb '12, 10am

Baru semalam saya ceritakan serba sedikit tentang strategi pendapatan tetap 20% bulanan daripada jumlah asal yang kita dag...

(46 GAMBAR)Sekitar Majlis Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan 2011 via @beautifulnara

(46 GAMBAR)Sekitar Majlis Anugerah Pilihan Pemb...

beautifulnara.com 31 Jan '12, 7am

Dalam ramai-ramai artis yang datang memeriahkan malam Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan 2011, Abang Nara paling suka ...

I just left a comment on Ambil Hak Orang Lain at blog.ariff - Blogger Malaysia

I just left a comment on Ambil Hak Orang Lain a...

ariffshah.com 05 Feb '12, 9am

Biasanya pelajar tajaan boleh claim untuk tiket penerbangan pulang. Walaupun boleh claim, tapi kalau duit claim masuk lamb...

Blog update: Hari Terakhir di Moscow Aviation Institute

Blog update: Hari Terakhir di Moscow Aviation I...

ariffshah.com 06 Feb '12, 1pm

Hari ni pergi ke universiti buat kali terakhir. Selepas segala urusan selesai, memang tak boleh masuk kawasan universiti d...

Upcoming Blogger of the Year Award - Undian Diperlukan! - blog.ariff - Blogger Malaysia via @ariffshah

Upcoming Blogger of the Year Award - Undian Dip...

ariffshah.com 22 Jan '12, 2pm

Dari segi isi kandungan blog, semua penulisan saya adalah original, bertepatan dengan konsep penulis blog iaitu menulis be...

Vid: Pesanan Avril Lavigne Untuk Peminat, Konse...

rotikaya.com 31 Jan '12, 10am

Fakta Hiburan Yang Perlu Anda Tahu Sebelum Masuk Pejabat Hari Ini (N.44) Aliff Aziz Kini Menetap Di Kuala Lumpur, Berminat...

Malaysia Social Media Week 2012 - blog.ariff - Blogger Malaysia via @ariffshah // voted! goodluck ariff! :D

Malaysia Social Media Week 2012 - blog.ariff - ...

ariffshah.com 25 Jan '12, 4am

Jadi blogger ni sebenarnya saje-saje nak menulis je. Tak pernah terfikir pun nak award-award bagai. Tapi bila industri sem...

"Malaysia's US$10 million blogger, allegedly"

"Malaysia's US$10 million blogger, allegedly"

rockybru.com.my 11 Feb '12, 8am

I'm sure Umno has a strategy to engage Pakatan Rakyat's army of bloggers, news portals, and cybertroopers during the gener...