31 Dec '11, 7am

Selamat Tahun Baru 2012

Selamat Tahun Baru 2012

Walau apa pun yang terjadi sepanjang 2011 dalam hidup anda semua, tinggal beberapa jam sahaja lagi untuk anda tinggalkan semua itu & mulakan sesuatu yang baru dalam buku kehidupan anda. Termasuk juga kami, tenaga kerja di’belakang Rotikaya akan terus memandang ke hadapan untuk satu cabaran yang baru buat kami semua nanti. 2011 pasti satu tahun yang manis untuk kita semua, namun 2012 pasti’nya menjanjikan sesuatu yang lebih menarik & indah untuk kita tempuhi. Terima kasih 2011 dan anda semua yang bersama kami sehingga tiba hari terakhir tahun ini atas segalanya. Tidak kami janjikan emas & permata untuk tahun 2012, namun kami janjikan yang terbaik. “Stay hungry, stay foolish ” – Steve Jobs (1958-2011) Anda Mungkin Berminat Dengan: Steve Jobs Letak Jawatan Sony Pictures Berjaya Beli Hak Terbitkan Filem Biografi Steve Jobs Steve Jobs Bakal Terima Anugerah Grammy Atas Jasa Mere...

Full article: http://www.rotikaya.com/selamat-tahun-baru-2012/

Tweets

Perutusan Tahun Baru 2012: Alhamdullilah syukur...

1malaysia.com.my 31 Dec '11, 12am

Alhamdullilah syukur ke hadrat Allah SWT kerana kita dapat menyaksikan tertutupnya tirai tahun 2011 dan menyinsingnya faja...

SELAMAT TAHUN BARU DARI ZUNAR: NOTAketika tukar tiub mengajukanselamat menyambut mauludul rassul nabi isaterlalu...

SELAMAT TAHUN BARU DARI ZUNAR: NOTAketika tukar...

tukartiub.blogspot.com 02 Jan '12, 1am

selamat menyambut mauludul rassul nabi isa terlalu banyak komen yang sampai semua nak jadi lebih puteh dari puteh semua na...

2012!

2012!

cruzteng.com 01 Jan '12, 8am

« 「北京冰FUN美食篇」II:與玉皇大帝對話+冒充Superstar 2012! 1 January 2012 Sunday | 16:28 | - « 「北京冰FUN美食篇」II:與玉皇大帝對話+冒充Superstar Leave a Re...

Azam Tahun 2012

Azam Tahun 2012

eyriqazz.com 01 Jan '12, 9am

Matlamat yang ditulis cenderung untuk menarik segala keperluan untuk menjadikannya satu kenyataan.Bagaimana ia terjadi tia...

ANAK MUDA MEMULAKAN TAHUN BARU!: SALUT ANAK MUDA BANGUN MELAWAN!KEGANASAN POLIS1hb Januari 2012Memasuki tahun 20...

ANAK MUDA MEMULAKAN TAHUN BARU!: SALUT ANAK MUD...

tukartiub.blogspot.com 01 Jan '12, 5am

SALUT ANAK MUDA BANGUN MELAWAN! KEGANASAN POLIS 1hb Januari 2012 Memasuki tahun 2012 kita dikejutkan dengan berita bahawa ...

Akaun Twitter Jejai Adalah Asli, Sambut Tahun Baru 2012 Bersama Fasha Sandha via @beautifulnara

Akaun Twitter Jejai Adalah Asli, Sambut Tahun B...

beautifulnara.com 01 Jan '12, 4pm

Nampaknya dunia twitter untuk tahun 2012 bakal dimeriahkan dengan kehadiran Jejai, kekasih Fasha Sandha. Bermula semalam, ...

2012

2012

fashiontoast.com 01 Jan '12, 8pm

Happy 2012 from Hawaii! Thank you for reading my blog this year and here’s to the start of another one!

Serius Cute - Lagu Tahun Baru Yang Comel

blogserius.blogspot.com 01 Jan '12, 7am

Serius LOL - Rozita Chef Wan : Mash Up Rozita Dan ... Serius Cute = Nyan Nyah Nyan Girl Serius LOL - Muka Orang Pakai Boto...

Jejai sambut tahun baru bersama Fasha Sandha, sah akaun twitter itu miliknya (9 gambar)

Jejai sambut tahun baru bersama Fasha Sandha, s...

mediamalaya.com 01 Jan '12, 3pm

Namun, sebentar tadi Fasha Sandha telah memuat naik beberapa keping gambarnya bersama Jejai dan rakan-rakan menyambut tahu...

akan lebih personal dan sensasi di tahun 2012

cutecarry.com 04 Jan '12, 1pm

Setelah apa yang berlaku di tahun 2011, CuteCarry akan cuba menjadikan blog ini lebih personal dan sebagai satu cara untuk...

Tahun baru, azam baru - Asia eUniversity: Selam...

irfankhairi.com 02 Jan '12, 5am

Selamat tahun baru 2012. Tahun baru azam baru. masuk tahun ni dah genap enam tahun saya menulis blog ini. Berterima kasih ...

Here's to a smashing and promising 2012!

Here's to a smashing and promising 2012!

wardrobeflux.blogspot.com 31 Dec '11, 6pm

Oh look! It's 2012. I've been too caught up with the festive season, burning my pockets on the insane year-end sale in tow...

Blog: Jenazah Ayahanda Khalid Selamat Disemadi:...

khalidsamad.com 31 Dec '11, 6am

KUALA LUMPUR, 28 Dis: Ayah kepada Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Abdul Samad telah selamat dikebumikan di tanah perkubura...

Tragedi berdarah malam tahun baru 2012?

beritasemasa.com 01 Jan '12, 3am

kat msia ni kira ok lagilah.. tgok cth kat mesir..berapa ramai yg mati dipukul.. himpun boleh tapi kena aman lah.. siapa s...

Ke sini pasti sembuh @randy_kozet @AiaikEqualib...

yoursingapore.com 02 Jan '12, 2am

Siap menyambut Tahun Baru Imlek 2012? Mendoakan kesehatan, kesejahteraan dan kebahagiaan bagi semua orang, Singapura menya...